2777
2789
ویتامین دی خاای یا ویتامین آ+د!؟

وای ایرانی مزه زهرمار میده خارجی با طعم هلو بخرید خیلی خوبه هم رو قد هم دور هم اشتها تاثیر داره 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تو چک مجدد هم کم بود و رشد نکرده بود تو این دوهفته حتما ببرش دکتر

دکتر زهرا حسینی نژاد خیلی خوش برخورد و حاذقه

از فامیل های ما بچش مشکل داشت رفت پیش ایشون خیلی خوب بود و وقت میذاشت و به حرف والدین خوب گوش میداد

دارم دیووکه میشم دوبار حمله عصبی بهم دست داده حالم خیلی خراب الان بچم با وجود اینوه ۵ ماهشه دستاشو ه ...

نگران نباش همه بچه ها ک مثل هم نیستن اونم اینکارا رو میکنه منتها یکم دیرتر ‌..یه نذر کن انشالا که درست میشه

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
ویتامین دی خاای یا ویتامین آ+د!؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
وای ایرانی مزه زهرمار میده خارجی با طعم هلو بخرید خیلی خوبه هم رو قد هم دور هم اشتها تاثیر داره

چه مارکی خوبه ؟

ویتامین دی یا ویتامین آ+د کدومش واسه نوزاد خوبه؟!

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند

واسه پسر من تو ۹ ماه گفتم اندازه دور سرش بزرگه چه استرسی که ما نکشیدیم چقد گریه الان پسرم ده سالشه یه سر خیلی گرد و قشنگ داره بدون هیچ مشکلی خداروشکر یعنی همون بعد از زایمانم مشکلی نداشت 

سایز دور سر بیشتر ژنتیک بچهای هاله م به باباشون کشیدن سرهاشون همیشع کوچیک بوده ولی تا دلت بخپاد زرن ...

ماه اول نیم سانت رشد کرد ماه دوم دو سانت از ماه سوم به بعدم یو سانت دور سرشم موقع تولد ۳۲ بوده کاسه همین دوسانت و نیمی که کم داره یک سانت از ممودار پایینی هم پایینتره دکار خیلی بهمون حرف زده کلی نگرانم پسرم سه ماه و دوروزش بود علط زد سینه خیز در حد نیم متر میره ولی خب یکسر باید دستشو از زیرش دربیاریم وگرنه گریه نیکنه الان که ۵ ماه و ۱۰ روزشه هنوز دستاشو نشناخته خیلی هیلی کم سمت دهنش میبره که زودم از جلو دهنش بر میداره دستشو سمت اشیا هم دراز نمیکنه دکتر میگه تاخیر داره

واسه پسر من تو ۹ ماه گفتم اندازه دور سرش بزرگه چه استرسی که ما نکشیدیم چقد گریه الان پسرم ده سالشه ی ...

ای بابا چی بگم از ۱۰ روزگی بچم چشام همش گریون بوده بعضی وقتا از شدت ناراحتی داد میزنم تا حالا یه بارم بهم حمله عصبی دست داده حالم خیلی بد شد خیلی نگرانم

اگه تو چک مجدد هم کم بود و رشد نکرده بود تو این دوهفته حتما ببرش دکتردکتر زهرا حسینی نژاد خیلی خوش ب ...

ماه اول نیم سانت رشد کرد ماه دوم دوسانت از ماا سوم تا الانم ماهی یک سانت ۵ماهگی ۳۸ بود دکتر گفت خیلی کمه یک سانت از نمودار پایینی هم پایین تره کلا برای خودش یه نمودار جدید رسم کرده🥺🤦‍♀️

چرا بزرگ خطرناکه؟؟به من گفتن جنین توی دلم دور سرش بزرگه از استرس خواب ندارم

دور سر بزرگ اکثرا ژنتیکه در صورتی خطرناکه که مغز جنین آب بیاره وگرنه بزرگ طبیعی مشکلی نداره پسر خواهر شوهر من بدو تولد ۳۷ بود یه نمودار مونده به اخریه الانم یکسالشه ددر سر ۵۰ ولی خب خودشم درشته موقع تولد ۴کیلو خورده ای بود ولی در کل دور سرش بزرگ محسوب میشه که صورتشم درشته ماشالله الان فک کنم ۱۷ ،۱۸ کیلو باشه زرنگ هم هست ولی کوچیک باشه میگن مغز به اندازه کافی رشد نداشته😭😭😭😭😭😭

چه مارکی خوبه ؟ویتامین دی یا ویتامین آ+د کدومش واسه نوزاد خوبه؟!

راستش خیلی وقت بود ب پسرم میدادم مارکش یادم نیست  فقط ویتاین دی تنها  بگید مارک خارجی میخوام مارک های ایرانی تلخ بچه ک بزرگتر بشه اصلا نمیخوره

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
2810