بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ارهگفتن ام ار ای سی تی اسکن انجام دادیم مغز سالم بود فقط گفتن کلسیم تو بطن معز به گقدار کن رسوب ...
بزار ی مدت بگذره ایشالا خوب میشه
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
دارم دیووکه میشم دوبار حمله عصبی بهم دست داده حالم خیلی خراب الان بچم با وجود اینوه ۵ ماهشه دستاشو هنوز نشناخته نگرانم هنوز هیچی دست نمیگیره اصلا دستاشو نمیخوره احساس میکنم عقبه نمیدونم
بدو تولد ۳۲ونیم بود الان پنج ماهشه ۳۸ باید ۴۰ و نیم میبود
سایز دور سر بیشتر ژنتیک بچهای هاله م به باباشون کشیدن سرهاشون همیشع کوچیک بوده ولی تا دلت بخپاد زرنگ... دور سر موقعی خطرناک ک استپ کنه وقتی رشد مند یعنی ژنتیک
ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......