2777
2789
عنوان

روانشناس داریم اینجا

75 بازدید | 18 پست

داداشم توهم میزنه نه توهم عادی داره یکیو میبینه شبیه خودش که بیسچار باهاش حرف میزنه بهش میگه که زنت بهت خیانت میکنه و میگه اگه باهاش حرف نزنم به مردمک چشمام فشار میاد و عرق میکنه و مشکل روانه چون زنداداشمو تهدید میکنه که میکشمت خفت میکنم تیکه تیکت میکنم دیروزم دیروزم میخواست کلید خونرو قایم کنه زنداداشم ترسیده گفته زنگ میزنم به مامانم سریع خواسته گوشیو پیدا کنه تا به کسی زنگ نزنه میگه به کسی حسی ندارم حتی به دخترش که یک سالش نیست باهاش نه بازی میکنه نه چیزی حوصله هیچکسو نداره حساس تر شده و قبل اینا خودزنی میکرد یعنی هروقت از چیزی عصبی میشد پامیشد خودشو میزد روانشناس بردیم نتونستن تشخیص بدن دکترم نمیره میگه اگه بستریم کنین ازتون کینه به دل میگیرم و بعد اینکه مرخص شدم انتقام میگیرم و نمیتونین از دستم خلاص شین ۲۸ سالشه بچگی سختی داشته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

@فاقد_نام_مستعار  

خانوم دکتر میشه بهشون کمک کنین؟
شرایط برادرشون میگن خیلی سخته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من کسی رو میشناسم ک مواد صنعتی مصرف میکنه و دقیقا این مدلی بود

زن و بچه هاش از خونه انداختنش بیرون بس ک توهم زد و کتک و داد بیداد

آخرشم خودشو از بالکن انداخت پایین و تموم

حتما پیگیری کنید

من از نزدیک دیدم☹😞

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مواد یا داروی خاصی مصرف میکنه؟

سلام. شما هم تشریف دارین؟ خوشحال شدم مرسی.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

ریشه در کودکی PhC) به احتمال زیاد اسکیزوفرنی

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

ببین با ایشالا ماشالا و دعا و روان شناس به تنهایی خوب نمیشه.این باید بستری بشه دارو بگیره.نگران اینکه گفته کینه به دل میگیرم نباشید این حالش دست خودش نیست.بستریش که کردین به روان شناسش یا روان پزشکش بگید گفته بعد ترخیص از بیمارستان کینه به دل میگیرم و براتون مشکل درست میکنم اینا روش کار میکنن و افکارش را چک میکنن.اگر بستری بشه دارو بگیره این افکارم تغییر میکنه.

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
سلام زهراجان

میخواستم باهاتون صحبت کنم.

2809