2777
2789
عنوان

حسادت تا چه حد

148 بازدید | 13 پست

من خیلی ادم حسودیم البته نه در همه زمینه ها بلکه در زمینه درس و اینجور چیزا بعد یکی از فامیلای ما تیزهوشانیه خیلی بهش حسودی میکنم همش میترسم یه وقت اون ازم جلو بیوفته خیلی درس میخونم هرکاری که میکنم سعی میکنم بهتر از اون باشم اینقدر خود خوری کردم که حد نداره همش سر درد دارم چه کنم😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الکی نگفتن حسود هرگز نیاسود ببین منم یه مدت اینجوری شده بودم نسبت به دوستم که با پارتی رفته بود سر کار دولتی و  خیلی بهم طعنه میزد چون درسش ضعیف بود همیشه خدا و من درسخون بودم بعدش ارتباطمو باهاش کم کردم و اخرم کلا قطع شد چون حالم واقعا بد بود وقتی ازش هیچ خبری نداشتم تمرکز کردم رو خودم و خودمو کشیدم بالا الان اصلا برام مهم نیست کی چیکار میکنه 

صبح میشه این شب ... 💔

میشی مثل جاری بد بخت من 

جاری سوی راننده بود رفت گواهی نامه گرفت 

من از دبیرستان خیاطی میکنم نا الان که سی سالمه ی 15سال رفت کلاس خیاطی 

شیش ماه بعد میگه وای از دست مشتری کلافه شدم 

اون یکی جاری تازه رفته مربی مهد شده 

نتونست سریع کار پیدا کنه 

گف میخوام برم کار خونه 

واجبه واقعا