2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم 24 بچه اولم 1سالو 4ماههدومی هم 2ابان بدنیا میاد

تو که بزرگتر از منی 

من ۲۳ سالمه بچه اولم ۵ سالش و بچه دومم یک سالش 

پس لابد من باید برم خودکشی کنم 🤣

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

ببخشید استارتر جان

شما ک الان باردار هستین و بچه ی اولتون هم سنش کمه…..خب تو بارداری بغلش هم کردین؟!؟

نینی تو شکمتون چیزیش نشد؟؟

اینکه میگن تو بارداری نباید چیز سنگین بلند کنی آخه یکی مول شما ک بچه ی کوچیک داره خب نیازه گاهی مجبووووره بچه ی اولشو بغل کنه

شما چیکار کردین؟سخت بود ؟؟؟

تو که بزرگتر از منی من ۲۳ سالمه بچه اولم ۵ سالش و بچه دومم یک سالش پس لابد من باید برم خودکشی کنم 🤣

خدانکنه من تو شهرمون کسیو ندارم نه خانواده شوهر نه مادرم دوستی هم ندارم

اینو باید قبل از بچه دار شدن بهش فکر میکردی خواهر ولی حالا که شده سعی کن کلاس تربیت فرزند بری و جلسات مادر و فرزندی که تو خیلی از مراکز برگزار میشه شرکت کن کتاب های راجب آموزش و تربیت بچه ها بخون و سعی کن حتما حتما بچبعد از به دنیا اومدن بچه دوخت تمرکزت رو از بچه بزرگتر برندارید و به هر دوشنبه رسیدگی کنی که حسودی نکنه بچه اول 

ببخشید استارتر جانشما ک الان باردار هستین و بچه ی اولتون هم سنش کمه…..خب تو بارداری بغلش هم کردین؟!؟ ...

بچه اولم بغلی نیست هر بار هم بغل کردم فشار کمی اومد بعد وزن هم نداره زیادم خودم بغل نمیکنم عزیزم

اینو باید قبل از بچه دار شدن بهش فکر میکردی خواهر ولی حالا که شده سعی کن کلاس تربیت فرزند بری و جلسا ...

دخترم اذیتی نذاره خودشو سرگرم میکنه حتی مثلا گاهی دستمال کاغذی برمیداره کمد تمیز میکنه🤣🤣

دخترم اذیتی نذاره خودشو سرگرم میکنه حتی مثلا گاهی دستمال کاغذی برمیداره کمد تمیز میکنه🤣🤣

جنسیت بچه دومتون چیه

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

ای جان خدا حفظش کنه پس ایرادی نداره سعی کن اگه شد مواقعی که نمیتونی از مادر یا خواهر خودت با همسرت کمک بگیر 

2810