من الان رشته ام تجربیه اما اصلا علاقه ندارم طوری که حتی از درس خواندن هم بدم میاد به نظرتون برم فنی یا همینو ادامه بدم به بین رشته های فنی حرفه ایی کدومشون آینده بهتری داره و بازار کارش خوبه لطفاً اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرتون در آمدش چقدر میتونه باشه آینده خوبی داره؟
درامدش بستگی به خودت داره
طراحی لباس بخونی یا طراحی دوخت ،مزون بزنی یا تولیدی کار کنی یا .....
آینده خوبی هم داره بله میتونی مهاجرت کنی بقیه کشورا هم الان به این نوع رشته ها نیاز دارن
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
به نظرتون من الان میتونم تغییر رشته بدم یا باید صبر کنم که دهم تموم شه برای سال بعد تغییر رشته بدم؟
با مدیرت صحبت کن اگر ظرفیت تکمیل نشده باشه ممکنه اجازه بدن اگر نه صبر کن تا سال بعد