2777
2789

اگه خدا بهم نی نی سالم بده همون اسمی که نذر کردم رو میذارم اگه دختر بشه زینب 

پسر بشه حسین

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

چه نذری کردین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر باشه بزارم امیر علی

چند هفته بارداری؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر باشه بزارم امیر علی

انشاالله  میشه اولین بارداری تون؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر بارداری اولم شب شام غریبان دعا کردم خدا بچه سالم و سلامت و باهوش بده اسمش بزارم حسین خدا بهم داد شد محمد حسین😊

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
من سر بارداری اولم شب شام غریبان دعا کردم خدا بچه سالم و سلامت و باهوش بده اسمش بزارم حسین خدا بهم د ...

ای جان خدا حفظ ش کنه 

دست راستت روی سر من ☺️🌺

میرم توی شش هفته ..سه تا خواهریم برادر ندارم مادرم و خواهرام دیروز دعا کردن پسر بشه منم یهو نذر ایم ...

عه با هم هستیم  انشاالله  میشه  

من برام جنسیت مهم نیست فقط میخوام سالم باشه  دوتا بار داری داشتم هردو بارش مشکل ژنتیکی داشتن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من 41روز از موعدم میگذرهو حس میکنم بچه اولم پسرهمنو همسرمم از اسم امیرعلی خوشمون میاد🫠♥️

ایشالله 

اگه مصلحت خدا باشه هر دو مامان امیرعلی بشیم ☺️