بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
ان شاءالله خیره عزیزم به سلامتی به دنیا بیاریش و صالح و سالم باشه برای منم دعا کن میگن بچم سندروم داره دعا کن جواب آزمایشش خوب بیاد که بچم سالمه دعات میگیره 🥹
عزیزم اوایل درد زور نزن تا افتادگی رحمم ومثانه نگیری وقتی درد هم اومد نفس عمیق بکش وقتی احساس کردی کله بچه میاد بیرون زور بزن
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم