2777
2789
عنوان

معرفی دکتر متخصص جراحی سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 36737 بازدید | 95 پست
ترجیحم اینه که خانم باشه، معذبم با آقا

آره راست میگی یکی از دوستای منم دقیقا به همین دلیل خیلی گشت دنبال متخصص سرطان سینه ، بعد دکتر فتانه ضیایی رو پیدا کرد انگار توی فرانسه دوره تخصصی سینه گذرونده و خیلی ازش تعریف می کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام دوستان

خواستم درباره ناهید نفیسی که شاید این روز ها خیلی اسم در کرده و خیلی ها ممکنه پیشش مراجعه کنن باهاتون در میون بزارم ، من خواهرم سرطان سینه داشتن پارسال پیش دکتر دیگه عمل شدن تو اون یکی سینه یه کیست دیده شد من مدارک خواهرم بردم پیش دکتر نفیسی گفتم چون فقط کار سینه انجام میدن درمان کیست اونجا انجام بدیم ، اولا که به جز خودش یه دکتر دیگه آورده که اکثر مریض ها رو میفرسته پیش اون مگه دیگه چی باشه خودش ویزیت کنه ، این بگم که شمایی که رفتی مطب دکتر نفیسی قرار نبوده بری پیش یه دکتر دیگه پس چرا اجازه میدید که دکتر دیگه غیر نفیسی شما رو ویزیت کنه اون دستور هر چیزی بده اگر اعتراض نمیکنی به این کار که دکتر دیگه ویزیتت کنه پس پا نشو برو پیش نفیسی همون جراح سر کوچه ات برو چون فرقی با همون جراح سرکوچه ات نداره قرار نیست نفیسی ببینتت، حالا من که قبول نکردم اون دکتر دیگه ببینه چون من اومدم مطب دکتر نفیسی نه فلان دکتر که اون بخواد من ببینه بعد کلی معطلی من رفتم دکتر ابتدا فکر کرده برای جراحی سرطان مراجعه کردم فهمیده عمل شده با داد زدن پرت کردن مدارک و جواب ندادن به من برخورد کرده واقعا وقتی یکی دکتر میشه قسم میخوره این رفتار انسانی نیست شاید قبلا اصلا یکی دیگه پزشک ما بودا وقتی ما به مطب تو مراجعه کردیم پول ویزیت دادیم وظیفه داری مریض من کامل بررسی کنی نه اینکه پول بگیری داد و بیداد کنی واقعا دوز از شخصیت یه پزشک بود کارشون ، من بخاطر مریضی خواهرم دکتر های زیادی رفتم پرونده ایشون بردم اما هیچ کس مثل این خانم نکرده من که حلال نمیکنم و اون ویزیت که فقط پول گرفتن و داد زدن بررسی نکرد مامو و سونو خواهرم حرومش باشه من مجانی که نخواستم ویزیت بشم پول دادم وظیفه داشت به من پاسخ بده ایشالله اون پول ویزیت بشه درد و بلا براش که هم وقت من گرفت هم پول گرفت هم ویزیت انجام نداد تا دید پول توش نیست ، واقعا اشتباه میکنید همچین دکتر هایی که بویی از انسانیت نبردن مراجعه میکنید مطمئن باشید کار عملشونم مثل رفتارشون هست از نظر من که انتخاب این دکتر اشتباهه