2777
2789

ایشالله عاشقت شه ازدواج کنی

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

توکل به خدا آره 

من حس ششم. نیستم ولی میگم هرچیزی رو با اعتقاد بخوای آره میشه میشه میشه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی تو حس ششمی میشه بگی میرم کلاس حستبداری

من حسمو گذاشتم کنار بخدا نمیدونم اما ایشالله بری امین

دوستان ازتون میخوام منو تو تاپیک های حس ششم تگ نکنید چون به هیچ سوال حس ششمی جواب نمیدم اما بجاش  هروقت احتیاج داشتید یکی براتون دعا کنه بهم بگید چون نذر کردم هر پنجشنبه توسل بخونم ، میشه یه آمین هم بگید برا رسیدن به کسی ک دوسش دارم اسمش پیمان هست فقط خدا و خودم میدونه چقدر دوسشدارم. 

میشه درخواستم قبول کنی راجب امضات خواستم چیزی بگم

باشه  عسل

ایشالله عاشقت شه ازدواج کنی

عزیزم دعات میکنم میشه لطفا جواب منم بدی؟🥲ماه تولدم؟؟  میشه بگی چرا با اینکه میدونه دوسش ندارم اما بیخیال من نمیشه؟ مرسی عزیزدلم❤️‍🩹

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲