2777
2789
عنوان

تا حالا کسی دیدین به خاطر نمره خو د کشی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 27 پست
😐ت ک بخاطر نمره میخوای خودکشی کنه تو مشکلات بزرگتر میخوای چیکار کنیچرا اینقدر ضعیفی😐

کلا زندگیم همین آزمون بود 

از همه چیم گذشتم براش 

دریغ از پیشرفت 

همه پلای پشتم خراب کردم 

هیچ ندارم اگه این درست نشه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم به این فکر کردم که شاید تو این ارتفاع نمیرم شاید یه راه قطعی تر پیدا کردم

عزیزم خب یه بار دیگه امتحان میدی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

😐ت ک بخاطر نمره میخوای خودکشی کنه تو مشکلات بزرگتر میخوای چیکار کنیچرا اینقدر ضعیفی😐

اره واقعا

جای من بود چه می‌کرد ؟؟

۶ سااااال از همه چیم گذشتم بخاطر زندگیم از آرزوهام از چیزی هایی که همیشه دلم میخواست کارایی که دوست داشتم انجام بدم حتی یه وقتا از سلامتیت مایه گذاشتم همه کار کردم از سر عشق از سر دوس داشتن از سر انسانیت 

با خودش با خونواده ش با همه کسش خوب بودم.

ولی چی شد؟؟؟ آقا سر هیچ و پوچ از خونه بیرونم کرد یک ساااال کشمکش و دادگاه داشتم باهاش که بخاطر بچه م زندگیمو حفظ کنم و جدا نشیم، بلاهایی سر خودم و خونواده م آورد که اصلاا نمیشه تعریف کرد. و در آخر مجبور به جدایی شدم. دخترمم برد کاریش کرد که بهش نزدیک میشم جیغ می‌کشه فرار می‌کنه💔💔💔 در صورتی که خیلی هم باهاش خوب بودم و تنها تنبیهم براش این بود که نمیذاشتم تنها بره خونه همسایه یا همیشه گوشی نمی‌دادم دستش.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

ما به این دنیا نیومدیم که مثل خر تلاش کنیم و لیست هدف هایی که داریم رو تیک بزنیم و بعد م بمیریم و بریزیم خاک

زندگی فرصت ی که ما باید ازش استفاده کنیم و زیبایی های زندگی رو لمس کنیم و لذت ش رو ببریم

و در کنارش هوشمندانه و اصولی برای رسیدن به اهداف مون تلاش کنیم

کل زندگی انقدر کوتاهه و سریع می گذره که بعدا مثل الان من شوکه میشی که چطور 40 سالم شد!! 

و بعدش هم که بایستی بریم زیر خروارها خاک بخوابیم

انقدر راحت آدم ها می میرن، ما به اشتباه مرگ رو فراموش می کنیم 

درسته که اهداف ی که بهشون می‌رسیم میتونه رو سطح و کیفیت زندگی ما تاثیر میذاره ولی قرار نیست برای رسیدن به این هدف ها دنیا رو واسه خودمون جهنم کنیم، چون کیفیت زندگی مون رو خراب میکنه

هوشمندانه تلاش کن ولی یادت باشه که سطح زندگی جراح مغز با سطح زندگی یک پرستار متفاوته ولی پرستار هم می تونه خوشبخت بشه

ما کلی پرستار داریم که خوشحال تر و شاد تر از پزشک جراح ن

تمام زندگی، تحصیلات و شغل نیست، زندگی ابعاد مختلف داره

اینا تجربه من 38 ساله است که تحصیلات عالی دارم و شاغل و مستقلم

اره واقعاجای من بود چه می‌کرد ؟؟۶ سااااال از همه چیم گذشتم بخاطر زندگیم از آرزوهام از چیزی هایی که ه ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم از صمیم قلبم برات دعا میکنم همه چی درست شه 

مرسی که این تجربه ات بهم گفتی فهمیدم چقد ضعیفم 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
ما به این دنیا نیومدیم که مثل خر تلاش کنیم و لیست هدف هایی که داریم رو تیک بزنیم و بعد م بمیریم و بر ...

اره درست میگین من فقط مثل خر تلاش کردم اصلا هوشمندانه نبود 

عزیزم خیلی ناراحت شدم از صمیم قلبم برات دعا میکنم همه چی درست شه مرسی که این تجربه ات بهم گفتی فهمید ...

قربونت برم انشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی 🌹 🌹 🌹 

قربونت برم انشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت میدونه برسی 🌹 🌹 🌹

فدات بشم عزیزی لطفا دعا کن برام خیلی اشتباه کردم زمان از دست دادم بقیش بخونم فرجی شه خیلی برام مهمه

فدات بشم عزیزی لطفا دعا کن برام خیلی اشتباه کردم زمان از دست دادم بقیش بخونم فرجی شه خیلی برام مهمه

انشاءالله میشه عزیزدلم ❤️ 

انشاءالله میشه عزیزدلم ❤️

ایشالا خیر ببینی عزیزم❤️