2777
2789

سلام.

منابع من؛ زیست: کتاب درسی و آی کیو(من برای زیست درسنامه نمیخوندم، کتاب درسی رو دقیق میخوندم و نکات رو از توی تست ها بیرون میکشیدم)/شیمی: مبتکران سری واجب، برای تست از آی کیو هم میشه استفاده کرد/ریاضی: در درجه اول مهروماه و بعد آی کیو/فیزیک: در درجه اول میکرو گاج و بعدد نردبام/زمین: کتاب درسی و خیلی سبز

البته هر کسی متناسب با سطحش، میتونه از منابع متفاوتی استفاده کنه...

ثبت نام و شرکت رسمی در یک آزمون رو داشته باشید و بعد میتونید آزمون های موسسه دیگه رو تو خونه بزنید.

موفق باشید.

دانشجو پزشکی
سلام.منابع من؛ زیست: کتاب درسی و آی کیو(من برای زیست درسنامه نمیخوندم، کتاب درسی رو دقیق میخوندم و ن ...

خیلی ممنون وقت گذاشتید سعی میکنم همینا رو بخرم . شما اخیرا کنکور دادید؟؟ 

.ولی من نمیتونم ازمون شرکت کنم  مگه اینکه سنجش رو برم. .سوالم اینه از کجا ازمون دانلود کنم تو خونه از خودم ازمون بگیرم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.منابع من؛ زیست: کتاب درسی و آی کیو(من برای زیست درسنامه نمیخوندم، کتاب درسی رو دقیق میخوندم و ن ...

من دوست دارم منابعم جامع باشن  مثلا این منبعی که برای فیزیک  گفتید جامع هست؟ درسنامه هم داره؟ توی فیزیک و ریاضی ضعیفم .یکم هزینه هم برام مهمه 

خیلی ممنون وقت گذاشتید سعی میکنم همینا رو بخرم . شما اخیرا کنکور دادید؟؟ .ولی من نمیتونم ازمون شرکت ...

خواهش میکنم، من سال ۱۴۰۰ قبول شدم.

هزینه آزمون ماز رو میدونم که الان با مالیات و... حدود ۳۹۰۰ هست.

سایت https://konkur.in/ عموما آزمون های اکثر موسسات رو میذاره، کانال تلگرام هم دارن.

دانشجو پزشکی
خواهش میکنم، من سال ۱۴۰۰ قبول شدم.هزینه آزمون ماز رو میدونم که الان با مالیات و... حدود ۳۹۰۰ هست.سای ...

واقعا ممنونم موفق باشید شما ارزوی منو زندگی میکنی قدرشو بدون

من دوست دارم منابعم جامع باشن مثلا این منبعی که برای فیزیک گفتید جامع هست؟ درسنامه هم داره؟ توی فی ...

به نظر من هم منابع جامع مناسب تر هستن. منابعی که گفتم جامعن(مثلا آی کیو که کلا جامع هست، مبتکران شیمی برای سه پایه جداست ولی چون سری واجبه جامع محسوب میشه، مهر و ماه ریاضی جامع هست، میکرو و نردبام فیزیک هم پایه و دوازدهم دارن)

برای من هم هزینه مهم بود.

دانشجو پزشکی
واقعا ممنونم موفق باشید شما ارزوی منو زندگی میکنی قدرشو بدون

خواهش میکنم. ان شاء الله امسال هم شما به آرزوتون برسید و مسیر اهداف روشن تری رو در پیش داشته باشید.

مطمئن باشید که میتونید.

دانشجو پزشکی
به نظر من هم منابع جامع مناسب تر هستن. منابعی که گفتم جامعن(مثلا آی کیو که کلا جامع هست، مبتکران شیم ...

اها ممنونم  من پارسالم کنکور دادم که قبول نشدم متاسفانه ولی  ایکیو گاج زیست رو خوشم اومد ولی خب خیلی گرونه. حالا فیزیک چی پیشنهاد میدید درنهایت برامن ؟  شیمی هم سری واجب اسم کتابه ؟

خواهش میکنم. ان شاء الله امسال هم شما به آرزوتون برسید و مسیر اهداف روشن تری رو در پیش داشته باشید.م ...

بببخشید شما چقد درطول روز درس میخوندید؟همون سال اول قبول شدین ؟

اها ممنونم من پارسالم کنکور دادم که قبول نشدم متاسفانه ولی ایکیو گاج زیست رو خوشم اومد ولی خب خیلی ...

منم پشت کنکور بودم. اگر میتونید از روی پی دی اف مطالعه کنید و تست بزنید، کانال تلگرام https://t.me/kotob_konkoria کتاب ها رو میذاره، برای فیزیک با میکرو شروع کنید بهتره فکر میکنم، شیمی مبتکران(سری واجب، سری واجبش زیاد مهم نیست، همون مبتکران بگید، قبوله)

دانشجو پزشکی
منم پشت کنکور بودم. اگر میتونید از روی پی دی اف مطالعه کنید و تست بزنید، کانال تلگرام https://t.me/k ...

اها  پس فیزیک میکرو میخرم. شیمی هم جامع هست ؟

مشاور هم ندارم خودم همینجور تصمبم دارم از پایه دهم پیش ببرم هنوز شروع نکردم البته .توصیه ای دارید به من؟

2810