2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون کلم

راستی من ۳ سالو ۱۰ ماهه که منتظرم میشه برام دعا کنی اوایل برام مهم نبود ولی الان برام خیلی سخت شده قلبم شکسته خیلی بهم فشار میاد سر این موضوع توروخدا از ته دل برام دعا کن

راستی من ۳ سالو ۱۰ ماهه که منتظرم میشه برام دعا کنی اوایل برام مهم نبود ولی الان برام خیلی سخت شده ق ...

میدونم عزیزم درکت میکنم انشالله به زودی دامنت سبز بشه

خدایا خودت کمکم کن 
اره عزیزم پسره

خدا حفظش کنه من خودم نزاییدم 😅 ولی خب خیلی زائو کنارم بوده جاری هام ابجیم دختر عموم نگران نباش یکم طول میکشه ولی بنظرم این تکنیک هارو تو گوشی نگاه کن که هی میگن نفس عمیق بکش نمیدونم چطور زور بده اخه کلا پسر یکم دیر زا هستش طبق گفته های این چند نفر

خدا حفظش کنه من خودم نزاییدم 😅 ولی خب خیلی زائو کنارم بوده جاری هام ابجیم دختر عموم نگران نباش یکم ...

اخه خیلی استرس دارم تا 41هفتمو هم کامل نکنم بیمارستان بستریم نمیکنع درد هم نمیاد سراغم در حد درد پریودیه که قطع میشه

خدایا خودت کمکم کن 
خدا از دهنت بشنو عزیزم

قربون تو عزیزم من هر وقت از حضرت ابوالفضل چیزی میخوام ۱۷ تا آیت الکرسی نظر مبکنم سریع حاجت میده امشب برا شما میخونم که ایشونم هدیه بدن به مادرشون انشالله امروز فردا زایمان کنی به رااااااحتی 😘😘😘

قربون تو عزیزم من هر وقت از حضرت ابوالفضل چیزی میخوام ۱۷ تا آیت الکرسی نظر مبکنم سریع حاجت میده امشب ...

ممنون عزیزم لطف میکنی منم الان میخونم انشالله با خبر خوش بیام انشالله به زودی تاپیک مامان شدنتو بزنی 

خدایا خودت کمکم کن 
ممنون عزیزم لطف میکنی منم الان میخونم انشالله با خبر خوش بیام انشالله به زودی تاپیک مامان شدنتو بزنی

انشالله که قبول شده از هردومون عزیزم من خوندم برات انشالله امروز فردا خبر میدی به حق حضرت ابوالفضل خانوم ام البنین انشالله منم به امید خدا به همین زودی ها مامان میشم