2777
2789

امروز سه روزه فقط آب میخورم و چایی و شربت و کته 😭😭😭😭 خیلی درد دارم نمیتونم چیزی بجوام توروخدا چی بخورم چی پیشنها میکنین 

صدای شکمم میاد از گشنگی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تازه ارتودنسی کردی طبیعیه تا یک هفته

یک هفته بعد از چکاپ هم این دردا طبیعیه

ولی سعی کن از چیزای نرم تر شروع کنی و ترس و درد رو نادیده بگیری

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
اگه تازه ارتودنسی کردی طبیعیه تا یک هفتهیک هفته بعد از چکاپ هم این دردا طبیعیهولی سعی کن از چیزای نر ...

دوس دارم چیزی بخورم ولی وقتی چیزای نرم میگیرم لای دندون انگار زخمیه لثه هام نمیتونم زود در میارم 

دوس دارم چیزی بخورم ولی وقتی چیزای نرم میگیرم لای دندون انگار زخمیه لثه هام نمیتونم زود در میارم

چون عادت نکردی عادی میشه برات

غذا بخوری کل فکتم درد میگیره طبیعیه 

اسموتی و چیزای مقوی نرم بخور

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
۱۰ روز؟؟؟؟؟؟؟

آره البته من ۱۵ سال پیش ارتودنسی کردم شاید الان تجهیزات بهتر باشه اون موقع خیلی تابلو بود براکتا درشتو ضایع بود سیماهم ضخیم بود الان خیلی نامرئی طور شده انگار شاید بخاطر همین ظرافت کمتر اذیت شی

آره البته من ۱۵ سال پیش ارتودنسی کردم شاید الان تجهیزات بهتر باشه اون موقع خیلی تابلو بود براکتا درش ...

خداکنه بیشتراز فردا طول نکشه بوی غذا میاد میشینم نگاشون میکنم نمیتونم بخورم معدم خالیههه مردم