2777
2789

سلام

آزمون تیزهوشان کلاس چندم برگزارمیشه؟روالش چجوریه؟از کی باید براش درس خوند؟و هر راهنمایی در این زمینه دارید ممنون میشم با من به اشتراک بذارید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلاس ششم تیز هوشان دارن دوسال آخر خیلیییی مهمه

ینی چهارم و پنجم خیلی مهمه؟ میشه بیشتر توضیح بدی

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
الان نمیدونممن بچه بودم کلاس ششم آزمون دادمهفتم تا ۱۲ تیزهوشان خوندمکلاس هم نرفتم درسم خوب بودفقط ی ...

من بچم خیای دوست داره بره تیزهوشان ولی اصن نمیدونم چطوری کمکش کنم؟ عزیزم پول هم میگیرن مدارس تیزهوشان

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
مدرسه تیزهوشان مدرسه؟ببخشید متوجه نشدم

دخنرمن مدرسه نویان میره توکرج بالاترین امارقبولی تیزهوشان روداره یه جزوهایی دادن سوالاشومنم نمیتونم حل کنم بس که سخته

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
به نظرتون چی بیشتر مهمه برا قبولی؟خود دانش آموز؟معلم؟مدرسه؟دولتی یا غیر انتفاعی؟

عزیزم سوالات ازمون تیزهوشان بیشتر استعداد تحصیلی و استعداد تحلیلیه یعنی یه جورایی به خود بچه بستگی داره.اما باید ریاضی و علومش هم در سطح خیلی عالی باشه.اگر ریاضیش ضعیفه و یادگیریش واسش سخته بیخود درگیرش نکن اعتماد به نفسش پایین میاد.اما اگر ریاضیش عالیه باش تست کار کن.کتابهای امادگی ازمون تیزهوشان هست واسش بخر و باش کار کن

بعنوان خانواده اي ك تيزهوشاني داشتيم و دوستاني ك تيزهوشان مي رفتن پيشنهاد ميكنم بذار بچه روال عادي خودشو بره درگير اين مدارس نكنيد

مدرسه تيزهوشان فقط ب درد كسي ميخوره ك دنبال فعاليت علمي خارج از حيطه درس و كلاس هست مث المپياد و يا مسابقات مختلف