2777
2789
عنوان

جنینم سقط شده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 25 پست
باید جیغ و داد راه بندازم جلو شما که تشخیص بدی خوشحال یا ناراحتم؟ سونو واژینال وقتی لکه و خون هنوز ه ...

سنوگرافی از رو  شکم بده معلوم میکنه که بقایا مونده یا نه

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
عزیزم واسه مساله به این مهمی منتظر نمون تا دکترت برگرده. بلند شو برو یه دکتر دیگه. حتی میتونی بری زا ...

عزیزم سوال من واقعا الان چیز دیگه ایه! من خودم توی بیمارستان کار کردم این ساعت به جز پزشک عمومی بخش اورژانس کسی حضور نداره و شما باید بد حال باشی که پذیرشت کنن کسی منو واسه ۱ ماه بارداری با هیچ علایم غیر طبیعی پذیرش نمی کنه الان! ما تو بیمارستان کیس داشتیم که طرف ماه ۵ ام سقط کرده بود و بقایا داشت اما چون علائم ظاهریش اوکی بود و نامه از متخصص نداشت بخش اورژانس پذیرشش نمی کردن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست عزیزترموقتی خودت تو سوالت پرسیدی که چه اتفاقی برام افتاده؟ این چی بود افتاد ؟یعنی هنوز نمیدونی ...

خوب سوالم دقیقا اینه که این چیزی که دفع شده چی بوده ، خونریزیم کامل قطع بشه حتما سونو داخلی می رم می دم اما الان بد حال نیستم که اورژانس پذیرشم کنه و نامه از متخصص هم ندارم !

عزیزم سونو شکمی حتی خود بچه رو زیر هفته ۶ نشون نمی ده برای تشخیص بقایا زیر ۸ هفته سونو داخلی می گیرن

من ۵ هفته بودم ساک و نشان داد کلی من جنین نبود چون پوچ بود سقط شد

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
خوب سوالم دقیقا اینه که این چیزی که دفع شده چی بوده ، خونریزیم کامل قطع بشه حتما سونو داخلی می رم می ...

اخه شهر ما، تو بیمارستان حتما شیف متخصص دکتر زنان میشه

گفتم شاید شما هم دارید

بری اورژانس سریع زن باردار رو میفرستن بخش زایمان، اونجا اونقدر اینور اونور میکنن که بدونن چیه

اینجا روند کار اینجوره

من نگرانتونم بهتون گفتم

انشالله ک نی نی سالمه و اون دیواره رحم بوده باشه🤲🏻

خبر خوش بدین بهمون🤲🏻

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
اخه شهر ما، تو بیمارستان حتما شیف متخصص دکتر زنان میشهگفتم شاید شما هم داریدبری اورژانس سریع زن بارد ...

نه اینجا واقعا اینطوری نیست چون انقدر مریض بدحال توی بیمارستانا هست که جا به من با این وضعیت نمی دن واقعا چون خونریزی یا درد غیر طبیعی ندارم که بستریم کنن و الان برم اونجا می گن تو که چیزیت نیست فردا برو نامه از متخصص بگیر بیار 

اخه شهر ما، تو بیمارستان حتما شیف متخصص دکتر زنان میشهگفتم شاید شما هم داریدبری اورژانس سریع زن بارد ...

نمی دونم ولی دردش جوری بود که انگار گوشتم کنده شد ! اما بعد از یکی دو دقیقه دردش خفیف شد و خونریزیم کم شد ، با پزشک انلاین مشورت کردم گفتن تا قطع خونریزی باید صبر کنم و بعد سونو بدم اما کنجکاو بودم بپرسم کسی تاحالا تجربه اینطوری داشته؟ چون پزشکا معمولا جوابی رو تجربیات مریضای دیگه به ادم نمی دن 

نه اینجا واقعا اینطوری نیست چون انقدر مریض بدحال توی بیمارستانا هست که جا به من با این وضعیت نمی دن ...

اها خب

نه اینجا زن باردار رو ببری بگی مورچه لگدت زده، سریع نامه میده از آسانسور میفرسته بالا بدون همسر، بخش زنان زایمان

زنا در حال زاییدن و جیغ زدن

تو رو هم ویزیت میکنن

ب باردار ها خیلی بها میدن

من رفتم ساعت ۲شب

گفتم بچم تکون میخورد ، الان ۱ساعته تکون نمیخوره

سریع فرستادن بالا

رفتم یه لیوان اب قند دادن خوردم و یه شکلات

سریع بچه تکون تکون خورد

داشت میرقصید

گفتم پاشو برو

بچه خواب بوده😁🤦🏻‍♀️

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
عزیزم سوال من واقعا الان چیز دیگه ایه! من خودم توی بیمارستان کار کردم این ساعت به جز پزشک عمومی بخش ...

انشالله سلامت باشی

تا جایی که من میدونم تمام زایشگاه ها تمام وقت متخصص زنان زایمان شیفت دارن. 

اگر هم گفتم بری بیمارستان واسه این بود که خودت حتما میدونی سقط اگر رسیدگی نشه خطر خون ریزی و پارگی رحم داره و میتونه برای مادر خیلی خطرناک باشه. 

اینطور مواقع اورژانس بیمارستان نباید بری، باید بری زایشگاه.