2777
2789
عنوان

جنینم سقط شده

203 بازدید | 25 پست

سلام 

من هفته ۵ بارداری بودم 

پریروز یه اسموتی خوردم که متاسفانه فهمیدم توش کرفس هم بوده و دیشب عضلات زیر شکمم خیلی درد گرفت و یکم لکه بینی داشتم ، پزشکم الان ایران نیست و شرح حال که بهش دادم گفت لکه بینی خفیف اوایل بارداری طبیعی هست اما چند ساعت بعدش دم صبح از شدت درد رفتم دستشویی و دیدم لکه هام به خون لزج مثل پریود تبدیل شدن اما بازم زیاد نبودن تا اینکه یهو یه لخته خیلی خیلی بزرگ تقریبا اندازه کف دستم با دوتا گوشت گرد سفید ازم افتاد بیرون و برای چند ثانیه درد شدید مثل کنده شدن گوشت زیر شکمم حس کردم و بعد قطع شد و الان خون ریزیم دوباره مثل لکه بینی شده! چه اتفاقی برام افتاده؟ و اگه این سقط باشه چرا خونریزی و دردم یهو انقدر کم شدن و دیگه چیز غیر عادی دفع نشده ازم؟

5هفته بودی توقع چی داشتی..تموم شد ..

فقط سونو بده ک چیزی نمونده باشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم واسه مساله به این مهمی منتظر نمون تا دکترت برگرده. بلند شو برو یه دکتر دیگه. حتی میتونی بری زایشگاه بیمارستان. باید سونو بدی چک بشی. تحت نظر باشی. 

متاسفم سقط همینه دیگه بعدش همه علایم و درد میره انگار باردار نبودی

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 😪خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️
وای🤦🏻‍♀️حتما برو پزشک متخصص یا اورژانس برو همین الان خبنشستی داری تاپیک میزنی؟؟؟؟

دوست عزیز وقتی خونریزی و درد ندارم برم اورژانس چی بگم ؟! سونو واژینال باید بدم که الان توی بیمارستان دولتی کسی سونو واژینال نمی گیره از من ! قطعا وقتی لکه بینیم تموم بشه خودم می دونم باید سونو واژینال بدم وقتی شما بدحال نباشی کسی تو بخش اورژانس پذیرشت نمی کنه سوال من الان چیز دیگه ای بود !!!

تو چه خوشحالی سونو نرفتی الان ما چی بگیم ؟!

باید جیغ و داد راه بندازم جلو شما که تشخیص بدی خوشحال یا ناراحتم؟ سونو واژینال وقتی لکه و خون هنوز هست نمی گیرن از کسی دوست عزیز !!!!

دوست عزیز وقتی خونریزی و درد ندارم برم اورژانس چی بگم ؟! سونو واژینال باید بدم که الان توی بیمارستان ...

دوست عزیزترم

وقتی خودت تو سوالت پرسیدی که چه اتفاقی برام افتاده؟ این چی بود افتاد ؟

یعنی هنوز نمیدونی چیه

برو شاید سقط نباشه ایشالله و کمکت کنن🤦🏻‍♀️😪😢

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
2810