2777
2789
عنوان

اونقد دیشب گفتید عکس بگیر گرفتم بیاید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 11012 بازدید | 230 پست
بزار من رک و پوست کنده بهت بگم نه می‌خوام بهت اعتماد بنفس بدم نه چیزی... صورت معمولی خوبی داره برعکس ...

موهام چیکار کنم اصلا بلد نیستم پیشونیم بلنده هیچ مدلی نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا خجالت نمیکشی از خودت ایراد میگیری؟

اصلا میدونی پشت این کاربزی هایی که اظهار نظر میکنن چه چهره هایی هست مطمعنم از خیلیاشون خوشگلتری 

توروخدا بیخیال شو من ارایشگرم کارم فقط با چهره هست 

بخدا که زشت نیستی 

هیچ ایرادی نداری هییییچچچچ

خواهش میکنم رو خودت کار کن که عیب و ایراد رو‌خودت نذاری تک تک اجزای صورتت خوشگلن 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خط چشمم تتو هست اصلا از این چیزا سر در نمیارم مثلا موهام چجوری کنم پیشونیم بلنده چتری هم بهم نمیاد

تو یوتیوب و اینستا پره از فیلم آموزش میکاپ هس

برای روتین هم میتونی بری دکتر پوست هم میتونی بری فشیال .

برای موهاتم برو آرایشگاه به نظر من موی حالت دار بیشتر بهت میاد یه رنگ ملایم و قشنگم بزن 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب صورتم چاقه دماغم بزرگه چشمام ریز ک بی حالت و تا ب تا هست صورتم جوش لگ داره بنظرت لاغر کنم بهتر می ...

دماغتو کوچک نکن صورتت بزرگه این مدل بهش میاد احتمالا میخوای عروسکی کنی ولی خب اون دماغ کوچک رو صورت بزرگ بد میشه ممکنه خوشگل بنظر بیاد ولی  صورت شما رو پهنتر جلوه میده میزنه تو ذوقت بعدا 

جوش صورت ک همه میزنن اینا با یه دکتر پوست و دو تا کرم حله 

چشات خوبه میاد به چهرت دوست نداری با خط چشم کاری کن کشیده یا یکم درشت تر بنظر بیان 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
توروخدا خجالت نمیکشی از خودت ایراد میگیری؟اصلا میدونی پشت این کاربزی هایی که اظهار نظر میکنن چه چهره ...

خب همین چجوری زو خودم کار کنم پول ندارم برم روانشناس 

تو ک ارایشگری چ مدل مویی بهم میاد 

2810