2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم بچم 😭😭

685 بازدید | 33 پست

موهای ناز دختر دوسالم شپش گرفته 😭😭😭😭 دارم دق میکنم 😭😭😭

بردم بیمارستان پوست رازی تهران یه محلول داد گف دوبار استفاده کن برطرف میشه 😭😭😭

خیلی حالم بده 😭 تازه خونه تکونی کردم هنوز وسایلمم کامل نچیدم 😭😭 دوباره باید بشورم 😭😭😭😭

تو خانواده همسرم و خانواده خودم کسی این مشکلو مطلقا نداره نمیدونم این کوفتی از کجا اومد 😭😭😭 دارم دق میکنم 

دوروز خونه مادرم بودم اونم خونه تکونی کرده بود 😭😭😭 تا اومدم متوجه شدم ، نمیدونم کی اینطوری شده 😭😭😭 دخترم زود زود خانه بازی میره کلی بچه اونجا هستن نمیدونم از اونجا گرفته یانه 😭😭😭😭😭

شوهرم کلی منت گذاشت سرم دعوام کرد خودمو خانوادمو فوش داد اذیتم کرد من فقط سکوت کردم و یواشکی گریه کردم  😭😭 

حس میکنم تمام زندگیم کثیفه ، خودم دخترم همسرم کثیفیم 😭

همه جارو تمیز کرده بودم 😭😭😭😭‌ تروخدا کسی راه حل داره 

مشکل بر طرف شدنیه ؟

حس میکنم مادر بدی هستم 😭 ۲۰ روز پیش دخترم بلع باطری سکه ای داشت که دفع شد ، الانم که اینطوری 😭😭😭

شوهرم خیلی با حرفاش ناراحت و بدترم کرد 😭😭خانوادمو و خودمو مقصر کرد 😭😭😭😭

من خیلی مامان بدیم نمی تونم از دخترم مراقبت کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 خیلی بدم 😭😭😭😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا شوهرت که هیچ 

دیگه باید سختی کارو تحمل کنی تا ریشه کن بشع

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

چرا اینجوری میکنی؟؟

خدایی نکرده درد بی درمون نیست که

من شامپو و اینا کمکم نکرد 

تو برنامه دیوار آگهی کرده بودن داروی شپش یه بار زدم نابود شدن

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
واسه یه شپش داری اینجوری میکنی؟؟ خدا شفات بده

با یه شوهر زبون نفهم خیلی سخته شرایطم ابجی 😭😭😭😭 دخترمو میبینم حالم بدتر میشه

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچست دیگه پیش میاد به شوهرتم بگو شلوغ نکنه تازه دو سالشه تا اخر عمرتون این بچه دنگ فنگ داره بخاطره یه همچین چیزی سر تو خودشو خالی نکنه

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

بچه را چند روز گذشته کجا ها بردی؟

فقط خانه بازی خونه مادرم و مادر شوهرم و خواهر شوهرم 😭

با یه شوهر زبون نفهم خیلی سخته شرایطم ابجی 😭😭😭😭 دخترمو میبینم حالم بدتر میشه

خودتم اوضاعت از شوهرت بهتر نیستا. سر یه شپش روان بچه تو داغون نکن. یه جوری نوشتی گفتم خدایی نکرده بچه ت داره از دست میره

تو بهترین مامان دنیایی و این اتفاق برای هربچه ای ممکنه پیش بیاد عزیزم 

منم تو بچگی این اتفاق برام افتاد مامانم با سرکه سفید سرمو شست برطرف شد البته من بزرگتر از دختر شما بودم محلول دکتر رو بزن برطرف میشه فقط بالشت دخترت یکی باشه فقط خونه هم مدام جاروبرقی بکش و در و پنجره رو باز بزار که هوا در جریان باشه اگه موهاشو کوتاه کنی که راحت تری

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

بابا این همه گریه چی بود😐 شده که شده.. دور از جون مریضی لاعلاج که نگرفته.. این همه طفل معصوم تو بیمارستان ها با بدترین دردها رو نمیبینی؟ پس مادرای اونا چکار کنن.. بچه منم نزدیک دو سالشه.. روزی ده بار سرش میخوره لبه میز و مبل و .. بچه همینه دیگه.. بعدشم ببخشید ها مردا غلط میکنن ایراد بگیرن.. ما هم ادمیم ،غفلت میکنیم ،خسته میشیم.. بیان بشینن خونه مواظب بچه هاشون باشن

بچست دیگه پیش میاد به شوهرتم بگو شلوغ نکنه تازه دو سالشه تا اخر عمرتون این بچه دنگ فنگ داره بخاطره ی ...

اخ خواهر چی بگم چی بمونه 😭😭😭😭😭

اون محلول و نزن 

به جاش یکم سرکه با آب و اسفند بجوشون حدود بیست دقیقه از صافی رد کن با اسپری بپاش روی موهاش و با شانه های مخصصوص شپش شونه کن یعنی باور کن خیلی عالیه 

دختر منم شپش گرفت همینطوری درمان کردم یه هفته نشد خودمم استفاده کردم کلا شپش ها نابود شددند

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

عزیزم فاجعه رخ نداده 

طبیعی که 

از هرجایی ممکن وارد موهاش شده باشن

راحت از بین میره

با سرکه هم میتونی بشوری یکی دوبار کامل از بین میره

بعضی آقایون متأسفانه آماده مقصر کردن خانومن

نمیشه که 24ساعت به بچه نگاه کنی

اتفاقی نیوفته

خودتو اذیت نکن 

از بین میرن