2777
2789

پسری که تمام عمرشم سگ دو بزنه بارم نمیتونه مایحتاج یه زندگی دونفره رو تامین کنه یا دختری که باید با همه ارزوهای چال شده قلبش زندگی کنه؟

به مثالی که گفتم توجه نکنید.بگید کیا مظلوم ترن با دلیل خودتون.وجدااانی جواب بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنا که مظلومیت خاصی دارن اصلا تو ذاتشونه 

بعضی مرد ها هم ظلومن واقعا 

ولی ادم نمیتونه با کسی ازدواج کنه که نتونه خرج زن و بچش رو بده 

این دوره هر دو طرف باید شاغل باشن به نظرم 

ولی ی مرد هم مایهتاج رو تأمین کنه

همیشه زنا مظلوم ترن ازنظرمن مردا بی فکرترین و بیخیالترین موجودات روی زمینن بود و نبودشون حس نمیشه

بخدا انقد پسر مظلومم دیدم که خواستن کار وتلاش کنن و نشده..داداش خودم به بدبختی یه کارگاه زد.انقد بلاها  سرش اومده همین دوماه پیش دستگاه میخواست انگشتشو قطع کنه خدا بهش رحم کرد با ۲۹سال سن دستاش حتی پوس روییش که نرمه هم پینه بسته...درحق دخترا که همیشه ظلمه

بخدا انقد پسر مظلومم دیدم که خواستن کار وتلاش کنن و نشده..داداش خودم به بدبختی یه کارگاه زد.انقد بلا ...

تو بعضی کشورا زنا هم با مردا برابرن ولی ایران اینجور نیست در برابر حق و حقوق زن ها خیلی کوتاهی میشه 

تو بعضی کشورا زنا هم با مردا برابرن ولی ایران اینجور نیست در برابر حق و حقوق زن ها خیلی کوتاهی میشه

زنای خارجی میرن اعتراض میکنن ..فک کن ببینن بدبدختایی مث ما هم وجود دارن

زنای خارجی میرن اعتراض میکنن ..فک کن ببینن بدبدختایی مث ما هم وجود دارن

اره واقعا زن ها کلا ذاتن هم مظلومن برای اینکه بتونن بچه بیارن کل عمرشون هرماه باید دل درد شدید بگیرن 

زورشون به هیچی نمیرسه ضعیف از مرد هستن 

از این طرف هم همش باید بشورن و بپزن 

روحرف شوهرشون حرف نزنن اخرم بچه هایی که با عذاب بزرگ کردن پشت میکنن بهش