2777
2789
عنوان

کسی بلده آزمایش اسپرم بخونه📸

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 38 پست
شما چند وقت اقدام بودید؟؟مشکل همسرتون چقدر بعد حل شد؟

من 4سال طول کشید خودمم تخمدان تنبلی داشت و هورمون هام وحشتناک بهم ریخته بود  دارو میخپردم کیست فولیکولی میشد اگ نمیخوردم تخمک نداشتم شوهرم بعد عمل خوب شد خودم خیلی طول کشید 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من 4سال طول کشید خودمم تخمدان تنبلی داشت و هورمون هام وحشتناک بهم ریخته بود دارو میخپردم کیست فولیک ...

وای خدا😭😭

منم تنبلی دارم عجب بدبختی گیر کردیم

شما چیکار کردی خوب شدس

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا😭😭منم تنبلی دارم عجب بدبختی گیر کردیمشما چیکار کردی خوب شدس

بخدا با بدبختی رژیم بدون قند گرفتم هرچی قند مصنوعی کنار گذاشتم. چون قند مصنوعی شدید تنبلی تخمدان میاره ورزش میکردم خیییلی زیاد می دویدم و لاغر کردم و با دارو گیاهی و مولتی ویتامین درست شد. 10 کیلو لاغر کردم  ولی سیکلم دیگه 26 روره شده بود منکه همیشه 20 روز 30 روز عقب مینداختم

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
بخدا با بدبختی رژیم بدون قند گرفتم هرچی قند مصنوعی کنار گذاشتم. چون قند مصنوعی شدید تنبلی تخمدان میا ...

خیلی خیلی خوشحالم برات عزیزم که سلامتیتو بدست آوردی🤍

منم اضافه وزن دارم 

تو چند وقت ده کیلو کم کردی عزیزم

دارو گیاهی چی خوردی 

تروخدا خواهری کن و منو راهنمایی کن

من به آینده خیلی امیدوارم چون لبخند خدارو میبینم تو چهره پدرو مادرم..تو آفتاب طلایی صبح و مهتاب قشنگ شب..تو صدای پرنده ها..تو برف سفید و پر از آرامش و بارون های بی محابا..دنبال بهونه برای شاد بودن باشید و دنبال نشونه برای امیدوار بودن..چون ما خدارو داریم 🤍
2805
چقدر حجم مایع منی کمه

چقدر باید باشه مگه😑😑

چه تاثیری داره رو باروری. کم و زیادش

چقدر باید باشه مگه😑😑چه تاثیری داره رو باروری. کم و زیادش

عزیزم مایع منی چون اسپرم و تو خودش حمل می‌کنه قطعا زیاد باشه بیشتر شانس باروری می‌ره بالا چون حجم و پرتاب بیشترش باعث میشه به دهانه رحم نزدیک بشه..میگن بالای سه سی سی خوبه..واسه آقاییت نزدیک به سی سی هست..همیشه همینطوریه؟ مایعات بیشتر بده بخوره 

عزیزم مایع منی چون اسپرم و تو خودش حمل می‌کنه قطعا زیاد باشه بیشتر شانس باروری می‌ره بالا چون حجم و ...

نه خیلی

انگار خیلی احساس راحتی نداشته خودشم می‌گفت که خیلی کم ار.ضا شدم 

باشه حتما ممنون که گفتی گلم