2777
2789

سلام عزیزان من پسرم  6ماهش  تقریبا دو هفته سرلاک میخوره امروز بردمش حموم دیدم پشتش دون دون ز‌ده ولی قرمز نیست از شانه سمت راستش زده به پشتش منو خیلی نگران کرده دیروز هلو انجیری کردم تو عصاره گیر دادم بهش خورده چند روز پیش هم داده بودم بهش اما خیلی کم لطفاً منو سرزنش نکنید چون من که می‌خوردم از دهن بچه آب میوفتاد منو نگاه میکرد منم یکم بهش دادم امروز هم یکم موز بهش دادم به نظرتون برای کدومه ؟؟ ببرمش دکتر ؟ شیر خودمو میخوره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اع بخاطر همونه؟ الان دوهفته داره مصرف می‌کنه تازه علايم داده؟

نه اگه تازه دیدی علایمو از همون دو تا میوس دیگه نده 

الان به یکیشون حساسیت داره هیچ اشکالیم نداره که دادی فعلا یک ماه نده بعد دوباره امتحان کن احتملا از همون هلوعه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مرسی از راهنماییت عزیزم نمی‌دونستم امکان داره برای همون باشه؟

بله احتمالش هست چون موز به دخترم نساخت و سرلاک هم به قول دستمون از شیر گاو هست شاید ب اش سنگین بوده سرلاک نده به جاش سویق کودک بگیر براش درست کن یا حریره بادام و فرنی با آب درست کن دو سالش که شد بهش شیر گاو بده البته نه محلی پاستوریزه اونم کم کم 

اره دیگه بهداشت گفت میتونی بدی وگرنه نمیدادم

قر و قاتی نده که نفهمی به چی حساسیت داره الان نمیدونی حساسیتش ب موزه یا هلو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند