2777
2789
نه ۴تاییم

چند تا خواهرین چند تا برادر؟تو فرزند چندمی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ۴تاییم

اون یکی خواهر برادرات وقتی پدر ومادرت دعوا میکنن چیکار میکنن؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اگر کنکور ندادی باید بشینی درس بخونی تا یک دانشگاه خوب یه شهر دیگه قبول بشی دور بشی یک مدت سنت رو دی ...

خانوادم سمی ان! من حالتم بخاطر سنم نیست حسیه که داشتم ۷سالمم بود هی تو دلم میگفتم چی میشد من وجود نداشتم یا چرا به وجود اومدم

خانوادم جلو من کتک کاری میکنن هر روز

تحقیرم میکنن

بابام به مامانم شک دارع

بعد انتظار دارن من بمونم و بهشون خدمت کنم

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خب بعدش چی شد؟ چجوری راهتو پیدا کردی؟

خب میدونی ....اگ اینجوری بشینم وقتی ۷۰ سالم شه چی جواب خودمو بدم...و یه عشقی دارم ک اگه بمیرم نابود میشه ک اون مامانمه....هدفمه زندگیمه جونمه...میخوام سربلندش کنم....میخوام وقتی بزرگ شدم به اینکه تو بدترین شرایط روی پام وایسادمو بلند شدم افتخار کنم...خیلی ادمای بزرگ بچگی های بدی داشتن...میتونیم درستش کنیم....هنوزم حالم بد میشه هنوز بدنمو زخم میکنم ولی...کنارش به زندگیمم میرسم تا کم کم کاملا خوب بشم

اوناهم اذیت میشناجیم ۳۴سالشه ازدواج کردهاجی ۱۴سالم گریه میکنه

برادر نداری؟

برادر نداری؟

چرا ولی برادرم کاری نداره. وقتی دعوا میکنن از خونه میره

اون اجیمم که ازدواج کرده همش الکی میگه درست میشع و اینا.

اجیم که ازدواج کرده از ترس بابام نمیاد خونمون چون بهش فحش میده بابام مثلا اگ به شوهرخواهرم زنگ بزنه دیر جواب بده بهشون میگه که چرا دیر جواب دادیو اینا و یع جوری حرف میزنه

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خانوادم سمی ان! من حالتم بخاطر سنم نیست حسیه که داشتم ۷سالمم بود هی تو دلم میگفتم چی میشد من وجود ند ...

مادرت چیکار میکنه وقتی دعوا میکنه با پدرت؟نمیگه شما برید بیرون یا برید یه اتاق دیگه؟

خب میدونی ....اگ اینجوری بشینم وقتی ۷۰ سالم شه چی جواب خودمو بدم...و یه عشقی دارم ک اگه بمیرم نابود ...

من بخاطر کسی زنده نموندم . از همه بدم میاد:)) 

فقط اجی ۱۴سالمو دوس دارم

بچه ها نخندینااا🥲🖤

خانوادم سمی ان! من حالتم بخاطر سنم نیست حسیه که داشتم ۷سالمم بود هی تو دلم میگفتم چی میشد من وجود ند ...

محیط خانواده که آشوب باشه ذهن اهل خانه آشفته میشه حق داری 

ولی اگر قرار باشه با هر اتفاقی بفکر خودک..شی باشیم که سنگ رو سنگ بند نمیشه 

اینکه چیزی نیست اونقدررر مسائل و مشکلات کوچیک و بزرگ هست که باید باهاشون دست و پنجه نرم کنیم که اینا در برابرش چیزی نیست 

زندگی همینه پستی بلندی زیاده باید اولا خودت رو روح خودت رو تقویت کنی 

بفکر سرمایه گذاری رو ذهن و روان و آینده خودت باشی تا بتونی سریعتر مستقل بشی و کمتر تو این محیطی که الان هستی آسیب ببینی 

اگر الان بخوام بهت پیشنهادی بکنم 

اینه که برای خودت برنامه ریزی داشته باشی یک مکان امن داشته باش مثلا اتاقت 

کتاب های خوب بخون ، درست رو خوب بخون ، موسیقی خوب گوش بده ، پادکست های صوتی خوب گوش بده ، و سعی کن حرف های تحقیر آمیز خانواده رو نشنیده بگیری 

چرا ولی برادرم کاری نداره. وقتی دعوا میکنن از خونه میرهاون اجیمم که ازدواج کرده همش الکی میگه درست م ...

شما نمتونید با داداشت بری بیرون؟