2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی امسال 👩🏻‍🏫🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 65 پست
اختصاصی ها چی اونم جدیده؟ در کل هزینه ش چقدر بود که نفری ۳۰۰ در اومد عزیزم؟ فایل بود بعد چاپ کردید ؟

اونا رو جدید گذاشتن همون مطالبه فقط بسشتر رو تستاش کار کردن انگار وگرن که دفترچه نیومده که

واقعا نمیدونم چند بود ببخشید حساب کتاب کردن گفتن نفری ۳۰۰ بزنین

من از رو گوشی میخونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۹۹ درصد منابع همون منابع آزمون قبلیه فقط اون موقع تب و تاب زیاده و هر قیمتی بخوان میدن

الان بمن گفتن منبع تخصصی دبیری رو بعد از صدور دفترچه منتشر میکنن و میفروشن

بهشون بگم همون چاپ سال گذشته رو میخوام؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

اونا رو جدید گذاشتن همون مطالبه فقط بسشتر رو تستاش کار کردن انگار وگرن که دفترچه نیومده کهواقعا نمید ...

ممنونم عزیزدلم 

انشالله موفق باشید😍

این تاپیک رو هرازگاهی بروز میکنم اطلاعاتمون رو باهم به اشتراک بذاریم

اگر دوست داشتین همراهی کنین❤

من ۴ و خورده ای دادم بهم درخواست بده

اوووه چقدر زیاد مثل نوین استخدام قیمتش بالاست

درخواست دادم عزیزم 

ممنونم عزیزدلم انشالله موفق باشید😍این تاپیک رو هرازگاهی بروز میکنم اطلاعاتمون رو باهم به اشتراک بذا ...

ممنونم 

اگه پیام گذاشتی لایکم کن بیام بخونم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
@sararhm

سلام عزیزم 

ببخشید من دیدم تو تاپیکی پست گذاشته بودید راجب انتشارات چهارخونه 

راضی بودید شما ؟! 

ممنونم اگه پیام گذاشتی لایکم کن بیام بخونم

سلام عزیزم خوبید؟ تا کجا پیش رفتید ؟ چقدر خوندید؟

من دنبال تست هستم شما پی دی افی ندارید که فقط و فقط تست باشه ؟! 

نمیشه پکیج بگیریم باهم استفاده کنیم بعنی هزینه ش تقسیم بشه؟

سلام عزیزم شما تا الان چقدر از مطالب رو مطالعه کردین ؟ کانالی سراغ ندارید که فقط تست بذاره؟ 

سلام عزیزم ببخشید من دیدم تو تاپیکی پست گذاشته بودید راجب انتشارات چهارخونه راضی بودید شما ؟!

من خریدم راضیم بخر، شما دبیری چه رشته ای شرکت میمتی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من خریدم راضیم بخر، شما دبیری چه رشته ای شرکت میمتی؟

تالان چقدر از منابع رو مطالعه کردین؟ 

زبان انگلیسی 

تالان چقدر از منابع رو مطالعه کردین؟ زبان انگلیسی

منم رشتم مترجمی زبانه،رشته ما آموزگاری نمی‌خواد من این کتابها رو خریدم بعد دیدم رشته ام آموزگاری نمی‌خواد ،فقط عمومی شو خوندم که مشارکه،اختصلصیش هم مشترکه،ولی تخصصی یه کتاب دیگه سفارش دادم ،من برای کیفیت بخش هم می‌خوام بخونم اصلا گیج شدم ، زبان رو سال ۸۸ لیسانس گرفتم کلا یادم رفته نمی‌دونم امتحانش رو بدم یا کلا رو کیفیت بخشی تمرکز کنم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
2810