2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه ورودی دهم میخوای آزمون بدی 

کم کم از همین الان شروع کن به درس خوندن روی کتاب کار مشخص تمرکز کن

سعی کن از مدرسه جلو بزنی 

کتاب هوش بخر کار کن

اگه تونستی کلاس ارزون قیمت ولی باکیفیت آنلاین بنویس مثل بعثت که شهریه اش کمه

آرامش داشته باش سرجلسه امتحان 

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

تلاش همین.

هیچ کتاب وکلاسی نیاز نیست

من خودم اینجوری قبول شدم

اگ تونستی یه کلاس تست برو که وقت کم نیاری و بتونی تند تند تست بزنی

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

امسال برا ما نمونه و تیزهوشانی ک دادیم هیچ فرقی باهم نداشت درواقع و حتی حدود ترازا هم یکی بودو هیچ فرقی نداشت

من قبول شدم

بخواب خوب بخونی قبول میشی

فقط تلاشِ

"ARMY"                                                                          🌆🧸

آزمون آزمایشی شرکت کن حتما

منابع خیلی عوض شدن از زمان ما نمیدونم چی الان خوبه، ولی خب اصلش اینه مسلط باشی به کتاب درسی، اگر آزمونش با تیزهوشان ادغامی موند کتاب‌های تکمیلی هشتم و نهم تیزهوشان هم باید بلد باشی، سرچ کن سایت کتب درسی دانلود کن

امسال برا ما نمونه و تیزهوشانی ک دادیم هیچ فرقی باهم نداشت درواقع و حتی حدود ترازا هم یکی بودو هیچ ف ...

امسال برای شما نمره هوش رو در نظر گرفتن؟؟

حدود چند تا تست زدی؟