2777
2789
عنوان

پسرم جورابام رو میپوشه لطفا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 91 پست
شرمنده ات شدم حالا نمیگفتی خوو 😂😂😂😂راستی دعا میکنم زودخوب شی برا امضات:)💔

من تا حالا وارد این لینکها نشدم خیلی جالب بود😄

ممنونم لطف دارین🙏

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
بله

جمع کن کلا این مدل جوراباتو اسپرت بپوش. احتمالا مقطعی هست و میگذره. بلد نشو رو این قضیه. نه حساس شو نه حساسش کن. 6 ماه یک سال جمع کن. انشالله از سرش میافته

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تا حالا وارد این لینکها نشدم خیلی جالب بود😄ممنونم لطف دارین🙏

راستی اخلاقمم درست نمیشه خواستم بدونی در جواب پیامت🤝🤣🤣

خواهش خیلی سخته میدونم…:)

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

راستی اخلاقمم درست نمیشه خواستم بدونی در جواب پیامت🤝🤣🤣خواهش خیلی سخته میدونم…:)

شیطون😄

میشه برای درمان سرطان خونم یه صلوات بفرستی . من دانش اموز زرنگ کلاس بودم همیشه قوی ترین و مهربون ترین بودم💔  ولی الان شدم ضعیف ترین پسر شهر که داره رو تخت جون میده💔
2805
وقتی میخوایم بریم جایی جورابامو نمیپوشه چون خجالت میکشه فقط وقتی خونه هست اینکارو میکنه بعضی وقتا هم ...

خواهر زاده های منم پسرن تو این سن از این اداها داشتن. یا دامن میپوشیدن یا ی بار دیدم سوتین بسته بودن ادا در میاوردن تو خونه رو لباسشون

بعد در می اوردن. کسی حساس نشد و از سرشون افتاد

شما هم حساسیت نشون نده بابا چیه مگه شلوغش میکنی

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
اخه نه یه مدت گزاشتم بپوشه ولی هیچی نشد برا همین نگرانم

براش جوراب های جدید بزار تو اتاقش 

رنگای مختلف ی جفت جوراب خوب بگسر مردونه بگو نانو هست ضد عرق و ضد بو جفتی ۱۰۰ هست

جورابای خودتم مشکی فقط بگیر ساده ساده

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
2810