2777
2789
عنوان

ختنه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 98 پست
الان خارجیا که ختنه نمیکنن کاری میشن فعلا که از همه سالم ترن

وا خب شما ختنه نکن بچتم ختنه نکن ببین همه چی درست میشه دیگه ول کن بابا یه مادر اومده یه سوال کرد شما دیگه ول نمیکنی😬

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا انقد دیر بردیش؟طفل معصوم چقد اذیت میشه مقصرشم تویی.باید موقع نوزادی میبردی سریع خوب میشد هیچیم ا ...

وقتی دوماهه بود میخواستیم ختنه ش کنیم که شوهرم تصادف شدیدی کرد که جفت تو  دستاش پلاتین گذاشتن و مای راستشم شکست پای چپشم کلا پوست و گوشتش جدا شده بود دیگه نشد تا الان 

الان خارجیا که ختنه نمیکنن کاری میشن فعلا که از همه سالم ترن

برو یه سرچ تو گوگل بکن  نباید بگی خارجی‌ها چون دین یهود هم ختنه میکنن ثانیا مگه فقط ایران مسلمان هستن

و اینکه جوامعی که ختنه نمیکنن دقیقا مریضی هایی که گفتم توشون زیاده سرچ کنی مقاله هایی هست که نوشته

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
چه ربطی داره ابن حقشه که در مورد بدن خودش تصمیم بگیره جهان سومی های احمق

ببخشید نمیدونستم شما از وسط آمریکا دارید پیام میدید

هر چند اونجا هم باشی باید بدونی دکتراشون مخالف ختنه نیستن...

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اصلا ا ن لحظه که ختنه کردم یه تیکه عفونت از زیر پوستش در اوند بیرون

اینو به بیسوادای روشنفکر سایت بگو

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فقط بچه ای نمیخواد مسلمون بشه که پدر و مادرش مسلمون درست و حسابی نباشن یا اصلا مسلمون نباشن

نگاه ما در بحث فقه اعتقادات رو داریم 

که میگه برای دین طرف خودش با تحقیق باید برسه به اون نتیجه من خودم طلبه ام اینجا دارم بی طرف صحبت میکنم 

پس در دین تقلید نکنید

نگاه ما در بحث فقه اعتقادات رو داریم که میگه برای دین طرف خودش با تحقیق باید برسه به اون نتیجه من خو ...

پس مرجع تقلید رو کجای دلمون بزاریم جناب طلبه

وا خب شما ختنه نکن بچتم ختنه نکن ببین همه چی درست میشه دیگه ول کن بابا یه مادر اومده یه سوال کرد شما ...

نگرفتمت که ولت کنم 

بعدشم دیوانه ای مگه بچه بیاری میخوای بدبختش کنی

2810