2777
2789
نظرت محترم اما حس کردم فلسفه وجود یه زن توی زایشه و از همچین دیدگاهی خوشم نمیاد

اهان ولی من منظورم این نبود میخاستم زیبایی واسطه خلقت بودن رو بگم که خدا روح خودش رو توی بدن زن میدمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخام نباشیم صد سال سیاه ..‌ اینا همش هندونست ک میزارن زیر بغلمون وگرنه اصل قضیه فقط بی عدالتیه .‌ هررررماه درد پریودی تغیر هورمون بارداری زایمان شیردهی همه چی مال زن بدبخته

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
2805

مهم نگهداری خوبه

وگرنه زاییدن که هنر نیست بعضی مادرا یکاری میکنن آدم میگه کاش وجود نداشتم

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
اهان ولی من منظورم این نبود میخاستم زیبایی واسطه خلقت بودن رو بگم که خدا روح خودش رو توی بدن زن میدم ...

این آیه که خدا از روح خودش دمیده اشتباه معنی و تفسیر شده

منظور روحی است که اون رو هم خدا آفریده.ما از ذات خدا خبر نداریم

یا رفیق

چقد همه گارد گرفتن.خب این طبیعت یک زنه باید بپذیریم هرماه پریود شدنو .مادرشدنو.من که تا چند روز دیگه نی نیم بغلمه خداروهم شاکرم

نظر من  پیشنهادمن حرف من فقط با اسی هست شما خون خودتو کثیف نکن
اهان ولی من منظورم این نبود میخاستم زیبایی واسطه خلقت بودن رو بگم که خدا روح خودش رو توی بدن زن میدم ...

سلام شما

مگه من کلی صداتون نزدمو منتظر نموندم

خودتون گفتین سوال حس ششم بپرس

ولی نیومدین

ناراحتم ازتون 

نه با تربیت خوب باید ادامه ش بده

کلاً با جملاتی که نقش کوک کردن زن ها واسه تولید مثل رو داشته باشه،مشکل دارم،کاملاً این حس رو میگیرم که به زن فقط به این چشم نگاه میکنن که یه دستگاهه تا نسل رو ادامه بده،همین

2810