2777
2789
عنوان

فکرکنم باردارم😭😭بچم شش ماهشهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیش ما ازاین خبرا نیست گوش هم ندی بابات گفت حق نداری پاتو از خونه بیرون بذاری نمیتونیم بریم.شوهرم اصلا توقع نداشت شب بذارن میش هم بخوابیم چون اون هم لره رسمامون یکیه فقط دلش میخواست بذاره برم خونشون وقتی همشون دور هم جمع میشدن که اینم نمیذاشت منم خیلی گریه میکردم ولی نمیتونستم خودم پاشم برم بابا مامان شوهرم وخود شوهرم مخالف این کار بودن

مثلاً اگر از خونه می‌رفتین باباتون چه‌کاری می‌خواست بکنه؟! نه واقعاً چه‌کار؟!

پس ترس از شماست دیگه وگرنه پدرتون نهایتاً می‌تونست ناراحت شه کاری دیگه که نمی‌تونست بکنه

اگر می‌رفتید خونه‌ی دیگه

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

پیش ما ازاین خبرا نیست گوش هم ندی بابات گفت حق نداری پاتو از خونه بیرون بذاری نمیتونیم بریم.شوهرم اص ...

خب نمیذاشت برم خونه بود دیگه😂جلومو میگرفت،عزیزم تربیت هر خونه با خونه کناریش فرق داره چه برسه یه شهر و قومیت با یه قومیت دیگه.من هرچقدر بگم شما نمیتونید درک کنید من چی میگم،منم بود که گوش نمیدادم ولی خب وقتی خونه نبود میرفتم وقتی خونه بود نمیتونستم هیچکدوممون نمیتونیم حالا نه اینکه بابامون زیاد ادم سخت گیر و وحشتناکی باشه اتفاقا خیلی شوخ و باهم راحتیم ولی میگفت نه دیگه نه

خب نمیذاشت برم خونه بود دیگه😂جلومو میگرفت،عزیزم تربیت هر خونه با خونه کناریش فرق داره چه برسه یه شه ...

عزیزم پاتو با شوهرت از خونه می‌زاشتین می‌رفتین چه‌کار می‌خواست بکنه؟!

خواهشاً جواب منو بدید

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عزیزم پاتو با شوهرت از خونه می‌زاشتین می‌رفتین چه‌کار می‌خواست بکنه؟!خواهشاً جواب منو بدید

اولا که نمیخواستم به بابام بی احترامی کنم دوما بحثمون میشد و ممکن بود با شوهرم بحثشون بشه میترسیدم این اتفاق بیوفته

عزیزم پاتو با شوهرت از خونه می‌زاشتین می‌رفتین چه‌کار می‌خواست بکنه؟!خواهشاً جواب منو بدید

ولی همه اینجوری نیستن درکل بابای من خیلی بی منطق بازی در اورد و اذیتمون کرد در صورتی که خودش خیلی امروزی و بروزه ما فکر میکردیم بابای من بهترباشه ولی از قدیمیای شهرمون بدتر کرد،یه بار که بدون اجازش رفتم تازه با خانواده شوهرم شوهرمم نبود کلی دعوامون شد و میگفت باید طلاق بگیری🙂من روز عروسیم با بابام قهر بودم جونم به جونش بستس تا حدودی درکش کردم ولی هنوزم به بعضی کاراش فکر میکنم گریه میکنم بخصوص دوران بارداریم که افسرده شده بودم همش بهش فکر میکردم گریه میکردم

اولا که نمیخواستم به بابام بی احترامی کنم دوما بحثمون میشد و ممکن بود با شوهرم بحثشون بشه میترسیدم ا ...

عزیزم بحث نهایت ناراحت می‌شد دیگه کارِ بیشتری نمی‌تونست بکنه😅

بعدم این بی احترامی نیست مسائل شخصیه

اولا که نمیخواستم به بابام بی احترامی کنم دوما بحثمون میشد و ممکن بود با شوهرم بحثشون بشه میترسیدم ا ...

با این‌کار حقِ باباتو نمی‌خوری که بهش بی احترامی شه

عزیزم بحث نهایت ناراحت می‌شد دیگه کارِ بیشتری نمی‌تونست بکنه😅بعدم این بی احترامی نیست مسائل شخصیه

چرا دعوامون میشد.میترسیدم با شوهرم دعوا کنه چون خیلی میونشون خوب بود ترسیدم خرابش کنم

با این‌کار حقِ باباتو نمی‌خوری که بهش بی احترامی شه

مخالف بود برم بیرون یا شب پیش هم باشیم اگه خلاف نظرش انجام میدادم مطمعنن برخورد میکرد منم میخواستم متقابلن کارخودمو بکنم میشد بی احترامی،چون پیش ما خییییلی زشته تو عقد دختر زن شه بعد دوستش دخترش تو عقد باردارشده بود کلا سرافکنده شده بود دختره رو بدون عروسی و اینا همینجوری بردن که بیشتر از این بی ابرویی نشه واسه همین بابای منم میترسید ما کاری کنم بی ابرو بشن یا منو بی عزت ببرن،دیگه نگو چه اشکال داره زن و شوهر بودن میگم کلا ما همچین رسمی نداریم نباید این اتفاق بیوفته چه تو عقد باردار شی چه تو دوران دوستی هیچ تفاوتی برای اونا نداره

مخالف بود برم بیرون یا شب پیش هم باشیم اگه خلاف نظرش انجام میدادم مطمعنن برخورد میکرد منم میخواستم م ...

عزیزم اونا با شوهرت ازدواج نکردن به اونا مربوط بشه

باشه شبتون خوش

اختلاف نظره دیگه