2777
2789
عنوان

سقط در 13 هفتگی با قرص کی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 48 پست

عزیز ۹۰ درصد اوقات دکترا برای پولش میفرستن سل فری و امینو سنتز و ۹۰ درصد اوقات هم نتیجه خوبه و نیاز به انداختن بچه نیست اینکار براشون شده درامد زایی

عجله نکن و اگر امکانش هست  مجدد ازمایش و سونوتو تکرار کن و تا امینو صبر کن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

صبر کن، باحتمال بالای نود درصد بچه سالمه، اینو قطعی و علمی میگم بهت، به خدا بسپار مامان جان.بچه دیگه ...

چقدر قلبم درد گرفت ازین تاپیک من چندین ماه منتظرم باردار بشم همه کار کردم حالا آنقدر راحت تصمیم به قتل بچه خودتون میگیرید کاش برید فیلم های سقط رو ببینید که جنین چطور برای زنده موندن توی رحم مادر تلاش میکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام بزرگتر شه و با درد بیشتری بندازمدکتر سونو مستقیما اظهار ناامیدی کرد جواب ازمایش غربالگری هم ...

بازم اینا دلیل نمیشه تو خونه با جون خودت بازی کنی بزار ازمایش بیاد برو بیمارستان سقط کن

نمیخوام بزرگتر شه و با درد بیشتری بندازمدکتر سونو مستقیما اظهار ناامیدی کرد جواب ازمایش غربالگری هم ...

بخدا دوست منم هم آن تی هم آزمایش دوتاش سندروم داون بود سفری خوب بود و بچه ش الان 4 سالشه

برا ظهورش صلوات
نه ندارم.غربالگری هم خوب نبود

ببین عزیزم.  وقتی سونو و غربالگری اعلام خطر میکنه یعنی نسبت یک به ۲۵۰ ،میدونی معنیشو؟؟

صبر کن خواهر جان

از بچه و درد سقط که بگذره جون خودتو و آینده باروریتو به خطر میندازی، ممکنه دیگه اصلا بعد این کار بچه دار نشی یا خدای نکرده اتفاق بدی برات بیفته.

این حرفها رو از روی تجربه بهت میگم

اینکارونکن 9سال پیش گفتن به دخترعمه م بچت عقب مونده فلان بهمان کلی سنو وآزمایش اخرگفتن سالمه الان کلاس سومه

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست

انقد آدم بودن بچه رو بخاطر احتمال مشکلی که دکتر داده سقط کردن، بعد دیدن سالم بوده و واقعا روز خوش دیگه ندارن.

توکل کن به خدا ازمایشات رو تموم کن ان شاءالله که هیچی نمیشه‌ و میفهمی سالمه. سقط نکنی گناهه 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷

ان تی دوقلو های منم بالا بود ... بارداری اولته حق داری بترسی 

من به جای امینو سل فری دادم عزیزم ..

ولی کلی دوست و اشنا بهم گفتند اینا همش الکیه  ما این دوران رو گذروندیم  جوابش منفی میشه  

دقیقا همینم شد  الان دخترام ۶ سالشونه سالم سالم خداروشکر 

نگران نباش توکل کن به خدا 

بیشرفا انقد هزینه ازمایشا و سلفری و امینو زیاده ادم زورش نمیرسه ریسکم بکنه اخه میدونن تولد یه بچه مشکل دار چقد هزینه بردار تره چرا به جای دادن ماشینو این چرتو پرتا هزینه این مدل ازمایشارو رایگان نمیکنن انقد تبلیغ فرزند اوری دارن

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐

ولی شنیدم مادری که چند تا بچه سالم داشته و بچه آخرش رو که باردار شده دکترا قطعی گفتن این معلوله. یعنی حتی احتمالش رو هم ندادن و قطعی گفتن معلول جسمی و هم ذهنیه و نقص داره. اینم میخواسته سقط کنه ولی بخاطر اینکه اون بچه هم بالاخره بنده خداست سقط نمیکنه و دلش میسوزه. وقتی مادره پیر و ناتوان شد و بچه های سالمش بزرگ شدن، همه ولش کردن و رفتن. ولی این پسر معلول که روی ویلچر بود شب و روز از مادرش مراقبت کرد و بهش رسیدگی کرد. 

در دنیا چیزی از امام زمان مهمتر نیست🩷
نه ندارم.غربالگری هم خوب نبود

وقتی مامانم داداشم رو حامله بود تو غربالگری گفتن بچه مشکل داره خدایی نکرده عقب ماندگی ذهنی داره ولی بعدش گفتن اشتباه بوده بچه سالمه فقط یکم کوچیکه،  داداشم الان کلاس دوم میره خداحفظش کنه ماشالله خیلی شیطونه 

نمیگم خدایی نکرده اگه بچه مشکلی داشت ننداز ، ولی صبر کن چندتا دکتر برو تا مطمئن بشی ، زود نندازش اول مطمئن شو بعد با دارو و دکتر پیش برو واسه سقط 

ولی بچه ات سالمه انشالله 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
2810