2777
2789
عنوان

تحویل سفارشات طراحی لوگو قسمت اول

297 بازدید | 81 پست

بچه من سفارشاتی که قبلا بهم داده بودین رو همینجا با کامنت تون میذارم و دیگه تو اون تاپیک ها نمیذارم ، همه رو همینجا میذارم و شاید بعضی سفارشات شما رو به جای یک لوگو چندین لوگو با چند طراحی مختلف گذاشتم ، دیگه شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه چند بار تگ میشید.

احتمالا بعد برای سفارشات جدید ، من تاپیک های دیگه ای برای زیبایی ، ناخن و ابرو بزنم که نمونه کار خودم کامل بشه و البته اونا رایگانه مثل اینا . الان صاف اومدم که سفارشات رو با هوش مصنوعی و پرامپت ها انجام بدم. کار اماده نیست اما البوم و پرامپت هام چرا

از این بابت هم خوشحالم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@آیدا137    

سلام ، شما قبلا بهم یه سفارش لوگو داده بودین 

و گفته بودین که 

کارم توی حیطه آرایش دائم هست

همون تتو و میکروبلیدینگ و فیبروز و....

اگر به جای عکس خانمه عکس ابرو باشه بهتره

زیرشم آدرس پیجم باشه

-----------

من برای کاربرهایی که توی اینجا بهم سفارش دادن از روی البومی که دارم ، چندتا لوگو میذارم ، فقط اینکه من چون میخوام چندین لوگو مختلف بزنم توی سبک های مختلف ، کار از قبل اماده نیست چون یک لوگو نمیدم ، خیلی بیشتر میدم. من کاربرهای سفارش دهنده رو اول تگ میکنم و میخوام توی چند سبک مختلف براشون لوگو بزنم. پس اگه اومدین و دیدیدن خبری نیست یا اگه دیدین که 5 بار تگ شدین ، دلیلش رو بدونید.

2805
2810