2777
2789
عنوان

دوستم از ترکیه برگشت

265 بازدید | 33 پست

تماس تصویری گرفت و توی فرودگاه بود 

بهم گفت چرا بیداری؟ مگه بچه مدرسه ای دارین😐 

گفتم فردا تعطیله 

گفت واااا چرا تعطیل باشه؟؟ مگه پنجشنبه ها تعطیله؟؟

😐😐😐

به نظرتون چون  رفته مسافرت خارج از کشور جوگیر شده اینطوری گفته یا واقعا نمیدونه پنجشنبه ها مدرسه تعطیله؟ 

(۳۵ سالشه)

لهجه نداشت ؟! 

نگفت ما اونجا رو خیار نمک می‌زنیم ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂کلیپاش تو اینستا پره .مگه نمیدونی خیلیا یه سفر یه هفته ای میرن فارسی رو هم یادشون می‌ره ؟

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

ممکنه سالها دور باشه و‌یادش رفته که پنجشنبه تعطیله یا اصلا نمیدونست تعطیله ،،،، خواهرم تازه گف برو بچه هات بخوابون فردا مدرسه دارن گفتمش نه فردا تعطیله گف اها خوبه ،ما اینجا شنبه یکشنبه تعطیله 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
2810