2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چله سوره حشر عالیییی بودشوهرم عاشق دختره شده بود شب و روز بهش فکر میکرد هدیه و .... منو کلا کنار گزا ...

چ خوب من یکی دوبار برداشتم ولی نگرفتم احتمالا همسر شما عاقل بوده کنارش گزاشته

2805
پیش جادوگر رفتی یعنی؟🫥خدا نبخشه خانم هایی رو که زندگی متاهل هارو خراب میکنن

نه چله سوره حشر

شوهرم عاشق دختره شده بود

شب و روز بهش فکر میکرد هدیه و گل و رابطه ...

منو محل نمیزاشت دیگه

با این چله به طور معجزه ای اونو ول کرد.دختره افسردگی گرفت

شوهرم خیلییییی باهام خوب شده ماه شده محشره رفتارش.

نه چله سوره حشرشوهرم عاشق دختره شده بودشب و روز بهش فکر میکرد هدیه و گل و رابطه ...منو محل نمیزاشت د ...

عزیزدلم قرآن شنیدم کلا نجات دهندس ، خداروشکر که زندگیت خوب شده الهی تا همیشه فقط چیزای شیرین ببینی

دختر یکی از آشناهامون دانشجو بود میگفت یه همکلاسیش برای یه موردی که ضروری بوده باسنشو جراحی کرده بوده سر امتحان نمیتونسته رو صندلی بشینه وایساده بوده  گفت با دوستام کلی پشت سرش مسخرش کردیم خندیدیم  سال بعدش خودش باسنش مشکل پیدا میکنه میره جراحی میکنه  😐😁

یه روز من دلم میگیره یه روز تو  پس هوای دل همو داشته باشیم 💚💙💛
عزیزدلم قرآن شنیدم کلا نجات دهندس ، خداروشکر که زندگیت خوب شده الهی تا همیشه فقط چیزای شیرین ببینی

اره به خدا گلم میگم حتی دختره متوجه گناهش شد و حلالیت طلبید و گریه کرد

شوهرم هم شدیدا باهام خوب شد

اره به خدا گلم میگم حتی دختره متوجه گناهش شد و حلالیت طلبید و گریه کردشوهرم هم شدیدا باهام خوب شد

قلبم اکلیلی شد 🥺چقدر دلت پاک بوده خدا دعاتون رو قبول کرده ،منم دعا کن خوشگلم ، ذکر یا ودوود هم شنیدم بین زن و شوهر محبت رو زیاد میکنه بخونش ،یا روزی ۷۷ تا یا ۱۰۰۱

2810