2777
2789
عنوان

مهندسی بهداشت حرفه ای ایمنی کار آینده داره

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 78 پست
کدوم شهری

اطراف خوزستانیم نمیتونم بگم ولی میتونم بعدا خوزستان کار کنم  نصف فامیلمون خوزستانن 

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁
ما تو فامیلامون هم بهداشت حرفه ای داریم هم محیط هم عمومی اونیکه محیط خونده خیلی ناراضی بود گفت رشتمو ...

کدوم شهر خوزستانید ؟

لطفا برا قبولی کنکورم دعا کن 🌺🌸 خیلی تلاش کردم 😔وزن هدف 60😍وزن اولیه 52😒وزن الان 55😄قد 172😁به امید یه اندام زیبا 🤩🥳🥳🥳تورو خدا تعلیقم نکنید 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشکالی نداره علاقت مهمه عزیزم

اره  حرفه ایم بد نیست بعدش من میخوام بعد دانشگاه چشامو عمل کنم  دوس ندارم باز چشام ضعیف بشه حتی اگه دنیا رو بهم بدن 

اطراف خوزستانیم نمیتونم بگم ولی میتونم بعدا خوزستان کار کنم نصف فامیلمون خوزستانن

خوزستان و درکل پالایشگا خوراک بهداشت حرفه ایه،ینی ی واحد ب شدت مهم براشون ،این ب این معنی نیس ک بیست و چاری نیرو بگیرنا،اگ مدل شخصیتیت حساس نیس،میتونی ناملایماتو تحمل کنی ،ی حرفو چن بار هی بگی،ب کارگرا اموزش بدی ،بری. محیط صنعتی ،بری تو خاک و خول سر پروژه ها و...پس حله 

اینم بدون خیلی رشته ها ی تایم بیکاری دارن،حرفه ای بسته ب تعداد. نبرو تو صنایع ی وقتا ی روز در هفته لازم بری ی وقتا کل هفته 

یروزا از شدت مخالفای کارفرما و نادیده گرفتن ایمنی میگی غلط کردم اومدم ی وقتا میگی دارم از قشر کارگر محافظت میکنم و خوبه و...ی وقتا هم لازم کاراری پانسمان و...هم انجام بدی ،مسئولیت داره و...هی سرچ گن اینجا نظراتو در مورد همشون بخون ،شاید مشاورت گفاه بالاتر بزن چون از ای تی رتبتش بالاتره برا قبولی

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
بهداشت محیط میره مغازه و رستوران پلمپ میکنه حرفه ای برای کارخونه هاس

مغازه های صنعتی برا حرفه ایه مث مکانیکیا و...ک البته اونا ک تو خانه بهداشتن اینجاها میرن

کاربری دوستمه که از ۱۴۰۲ دستمه🤗دار بەڕووی نێو کوردستانم لەسەر بەردیش ئەڕوێمەوەدەست بەردار نیم لە ژیانم!
خوزستان و درکل پالایشگا خوراک بهداشت حرفه ایه،ینی ی واحد ب شدت مهم براشون ،این ب این معنی نیس ک بیست ...

مرسی عزیزم اینقد خوب  توضیح دادی خوذت حرفه ای خوندی ؟

دختر خالم بهداشت حرفه ای خونده به من گفت مثل بازرس می‌مونن و تو کارخونه هم کار نمیکنه!

ایشون احتمالا خانه بهداشت شاغلن ن صنایع 

وا چرا ؟باشه 

شناسایی و..اخه اینجا دوست زیاد دارم و همشهری🤗

باشه عزیزم اسکرین گرفتم یه دنیا مرسی وقت کذاشتی 🌹❤️

باشه عزیزم اسکرین گرفتم یه دنیا مرسی وقت کذاشتی 🌹❤️

انشاا..بهترین تصمیمو بگیری❤️