2777
2789

سلام دوستان کتاب های کلاس اول بچه من نیومده مدرسه ش گفته معلوم نیست کی میاد کسی میدونه شیراز از کجا میتونم آزاد بخرم

عزیزجان دو تا راه به ذهن من میرسه، اول از مادر بچه های کلاس دومی امانت بگیرید موقتا و دوم، کتاب ها رو از سایت رسمی آموزش پرورش دانلود کنید و ده بیست صفحه ی ابتدایی شون رو پرینت کنید. 

در کل هم نگران نباشید، اونقدر مطلب مهمی برای کلاس اول در همین بدو امر درس نمیدن که تصور کنید عقب میمونه فرزندتون، من با اینکه بشدت به آموزش حساس هستم باز هم میدونم که جای نگرانی از دیر رسیدن کتاب ها نیست...

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال پسر منم نیومده اولیه اونم مدیرش گفت ما سفارش دادیم برا همه اومده الا پسر من اسمش تو لیست نبود

دیکه عصبانی شدم به مدیر گفتم من بچه ام کتاب میخواد همین اللن 

دیگه کتاب یکی از بچه ها که تکرار پایه خورده داد به من 

و منتظرن کتاب های بچه من بیاد بدن اون

💥خواهش میکنم امضام بخون... 💜                                   دوست مهربونم برای شفای بیماریم یه ...حمد...مهمونم میکنی؟اگر خوندی لایک کن منم برای حاجتت.صلوات. بفرستم😓💖                                                             خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚