2777
2789
عنوان

دعوای شدید با مادر شوهر

554 بازدید | 13 پست

دعوامون شد با مادر شوهرم تو ی خو فعلا زندگی می‌کنیم خیلی غر بی مورد میزنه میگفت دیر پاشدی کدوم کثیفی ساعت ده میخابه پ کمکم نکردی هی میخابی فلان منم جوابش دادم اون گفت من گفتم خلاصه از روز اول روز خوش ندیدم همسرم زیاد خوب نیس از اون روز دعوا ک مادر شوهر پدر شوهر بی محلم میکنن و میدونم دوباره مشکلی پیش میاد همشون علیه من میشن و تنها و غریب افتادم اینجا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی چرا میاین فوری میگین طلاق بگیر شاید یکی ساده باشه و حزف شمارو گوش بده والا بخدا با طلاقم خیلی اینده انچنانی در انتظار نیست نمیگم هر خفت و خواریو تحمل کنین نه اصلا ولی دیگه واسه هر چیزیم نگین طلاق خب باید واسه زندگی تلاش کرد و مطمینا تو هر زندگی مشکل هست باید تلاش کنی حلش کنی ن اینکه فوری بری طلاق بگیری 

هیچ راهی جز رفتن ازاون خونه نداری پس هرچ زودتر اقدام کن

هرچ دور باشی حرمتا بیشتر حفظ میشه

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷