دعوامون شد با مادر شوهرم تو ی خو فعلا زندگی میکنیم خیلی غر بی مورد میزنه میگفت دیر پاشدی کدوم کثیفی ساعت ده میخابه پ کمکم نکردی هی میخابی فلان منم جوابش دادم اون گفت من گفتم خلاصه از روز اول روز خوش ندیدم همسرم زیاد خوب نیس از اون روز دعوا ک مادر شوهر پدر شوهر بی محلم میکنن و میدونم دوباره مشکلی پیش میاد همشون علیه من میشن و تنها و غریب افتادم اینجا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایی چرا میاین فوری میگین طلاق بگیر شاید یکی ساده باشه و حزف شمارو گوش بده والا بخدا با طلاقم خیلی اینده انچنانی در انتظار نیست نمیگم هر خفت و خواریو تحمل کنین نه اصلا ولی دیگه واسه هر چیزیم نگین طلاق خب باید واسه زندگی تلاش کرد و مطمینا تو هر زندگی مشکل هست باید تلاش کنی حلش کنی ن اینکه فوری بری طلاق بگیری
هیچ راهی جز رفتن ازاون خونه نداری پس هرچ زودتر اقدام کن
هرچ دور باشی حرمتا بیشتر حفظ میشه
سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷