2777
2789
وای من یه پسر داشتم دیگه بچه نمیخواستم شوهرم انقد نشست تو گوش من خوند زبون بازی کرد که من دختر میخوا ...

من شوهرم دیگه بچه نمیخواد میترسم خودم پشیمون شم از تک فرزندی،  البته فعلا داغونم بچم یک سالشه 

اره از این لحاظ خیلی خوبه ولی سختی زیاد داره

باورت میشه کل بازارو سر و ته کردم میخواستم ارزون تر بگیرم برای خودمم پول بمونه😂😂ماشاالله بچه خرج زیاد داره ... هرکس داره خدا بهش ان شاء الله  دوقلو بده

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی کم حوصله ام و تا حدودی بی اعصاب عادت به کار خونه هم خیلی ندارم سرکار هم میرم من مجبور بودم پ ...

من ایران نیستم

کار خونه ام یه نفر میاد انجام میده

غذارو شوهرم میزه خرده کاریارو انجام میدم

شاغلم هستم ولی شغلمون جوریه که یا جفتمون خونه ایم یا یکی هست اون یکی نیست

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
من شوهرم دیگه بچه نمیخواد میترسم خودم پشیمون شم از تک فرزندی، البته فعلا داغونم بچم یک سالشه

اگه خودت حال روحیت خوب نیست نیار

منم خوب نبودم شوهرم کمک کرد اوکی شدم بچه اوردیم ولی باز اثراتش بود دیگه نمیخواستم انقد اصرار کرد راضی شدم

شوهر تو ام اگه بچه بیاد قطعا عاشقش میشه ولی خودت مهم تری

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
باورت میشه کل بازارو سر و ته کردم میخواستم ارزون تر بگیرم برای خودمم پول بمونه😂😂ماشاالله بچه خرج ز ...

سرکار میری ؟ اگه سرکار بری خیلی خوبه

اینقدر همه چی گرون شده حقوقم تا اخر ماه به زور بره اونم من واسه خونه هیچ خرجی نمیکنم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
سرکار میری ؟ اگه سرکار بری خیلی خوبهاینقدر همه چی گرون شده حقوقم تا اخر ماه به زور بره اونم من واسه ...

نه ابجی شاغل نیستم گلم دستم تو جیب خودم نیست 

ولی دوست داشتم یه کاری داشتم حداقل یکم درامد داشت

من ایران نیستمکار خونه ام یه نفر میاد انجام میدهغذارو شوهرم میزه خرده کاریارو انجام میدمشاغلم هستم و ...

مهد کودک هم خوبه ولی من بخاطر اینکه خیالم راحت باشه پرستار گرفتم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
نه ابجی شاغل نیستم گلم دستم تو جیب خودم نیست ولی دوست داشتم یه کاری داشتم حداقل یکم درامد داشت

درکت میکنم هرچقدر هم شوهر پول بده بازم دستت که تو جیب خودت باشه حتی حال دلت هم بهتره

احتمالا مهد بزارم پسرم و نی نیا بزرگ تر که بشن میزارممرسی از راهنماییت

سلامت باشی عزیزم 

اگه خودت حال روحیت خوب نیست نیارمنم خوب نبودم شوهرم کمک کرد اوکی شدم بچه اوردیم ولی باز اثراتش بود د ...

از لحاظ روحی داغونم و تا خوب نشم به هیچی فکر نمیکنم،  البته از لحاظ شغلی تحت فشارم تا بچه

دوقلو دارید؟ماشاالله 30 میلیون .....چندساله ان بچه هاتمن 500 دادم دوتا شلوار خونگی واس دوقلوهام 😂😂 ...

اره دوقلو دارم 

5 سالشونه 

نه من تقریبا 18خرج عملشون چون لوزه داشتن 

ما بقی هم پول لباس و کفش و کتاب و شهریه پیش دبستانی و لوازم تحریر اره تقریبا 30شد 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اره دوقلو دارم 5 سالشونه نه من تقریبا 18خرج عملشون چون لوزه داشتن ما بقی هم پول لباس و کفش و کتاب و ...

ای جانم میرن مهد😍😍😍

اخی دوتایی شونم لوزه داشتن؟

حالا دوقلو هیچی 

با ۳ قلو چیکار کنم من؟👶🏻👶🏼👶🏽؟

آنقدر دوست دارم ب دنیا بیان

ولی وقتی یاد این میفتم قراره هر سه باهم یه شب بزنن زیر گریه حال خوب و خوشم خراب میکنم🤭😁

ولی دیگ چ کنم از خدا نی نی خواستم خدا هم کم لطفی نکرد ۳ تا انداخت تو بغلم 

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810