حدود۲سال و نیمه ازدواج کردم و اونموقع ۵ترم از درسم گذرونده بودم ولی انقد درسی ک میخوندم سخت تر و ترکیبش با ازدواج دشوار شد که درسی ک ۸ترمه باید تموم میشد الان ترم۱۱م و ۲ترم دیگه م دارم و حتی نمره الفمون هم مثل من درسش تموم میکنه
من حق تحصیلم از همسرم گرفتم، حالا بخاطر اذیت های وحشتنااااکی که اساتید ما کردن و فقط من ناراضی نیستم کلا ۸۰درصد دانشجوهای رشته مون ک دانشگاهمونم دولتیه نمیخوان ارشد با همین بیشرفا باشن و نمره الف هامون هم ۱۲ترمه میشن، شوهرم یهو گفت ک تو روح و روانت بخاطر این درس لعنتی بهم ریخته و تو زندگیمون اثرش دارم میبینم نمیخوام دو ترم باقیمونده رو بری دانشگاه
بدون هیچ اطلاعی دیگه نرو یا انصراف از تحصیل بده این درست که بدرد ما نمبخوره فقط اذیتمون کرده
حالا میدونم خانواده م خیلی ناراحت میشن و حیفم میاد این همه زحمت کشیدم ۵سال درس خوندم ،ولی واااقعا رسیدم به ترمی که وحشی ترین استادا برای واحدای این دو ترمم موندن و چندتا مشول اموزشی دارم کمکم نکردن و دیسک کمرم هم مشکل پیدا کرده نمتونم سرکلاسا بشینم
روح و روانم هم بهم ریخته از وقتی اومدم این دانشگاه
میشه لطفا مشورت بدین چیکار کنم؟ ترم پیشم مرخصی گرفتم از خستگی زیاد پایان نامه م
و انلاین شاپ هنری زدم که حالمو خیلی بهتر کرد نمیخوام مرتبط با این رشته کار کنم چون نیروی کل مغز و جسممو میکشه