2777
2789
عنوان

اونایی که همسرداریشون عالیه و باتجربه ن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 26 پست
مشکل اینه ازدواج تو این دوران خیلی سخته و برای من سخت تره خیلی مسئولیت های سنگینی دارم و همه چی جز پ ...

اخی عزیزم خب اگه میتونی مرخصی ترمی بگیر و ی مدت برو مسافرت فکرت ازاد بشه حق داری خسته شدی فشار و مسئولیت زیادی روته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به یه دانشگاه راحت تر انتقال بگیربنظرم انصراف نده حیفهاون موقع با این همه زحمت باید یه عمر بگی من دی ...

درسته

ولی دانشگاه ما میگه باید از ما سطح بالاتر انتقالی بگیری ینی دانشگاه تهران و امیرکبیر اینا که نمیشه برم شهر دیگه چون کار همسرم اینجاس

دو ترم مونده رسیدی به دمش 

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
مرخصی بگیر استراحت کن

ترم پیش گرفتم

قانون اینه اگه از ۱۲ترم بیشتر بشی اخراج کامل میشی چون دانشگاه دولتیه سقف ترم داره

مثلا نتونی تو ۶سال درس ۴ساله رو تموم کنی دیگه لیسانسم نمیدن پرتت میکنن بیرون

من ترم ۱۱م و باید انتخاب نهاییم بکنم دیگه فرصتی ندارم

درستهولی دانشگاه ما میگه باید از ما سطح بالاتر انتقالی بگیری ینی دانشگاه تهران و امیرکبیر اینا که نم ...

برعکس میگی ها

اون برای مهمانی هست که باید سطح بالاتر باشه برای انتقال باید سطح پایین تر باشه

شوهرت حتما بچه میخواد. من خودم تو ارشد وقتی فقط پایان نامم مونده بود یهو رد دادم نرفتم دیگه و الان ...

اره درسته

الهی بگردم منم همینجوری م

کمکی هم برای مشکلات اموزشیم نشد با به مدیرگروه وحشی طرفم. واقعا کم اوردم و طاقت دعوا با شوهرم هم ندارم که دانشگاه حال بد خونه هم حال بد داشته باشم

فقط میتونم با پادرمیونی پدرمادرا قانعش کنم

اره درستهالهی بگردم منم همینجوری مکمکی هم برای مشکلات اموزشیم نشد با به مدیرگروه وحشی طرفم. واقعا کم ...

حالا من شوهرم میگفت  درستو ول نکن من خودم خسته شده بودم . هر طور میتونی راضیش کن . دانشگاه دولتی همینن فقط میخوان دانشجوی بدبخت بچزونن.