2777
2789

من زیاد کرمپودر نمیزنم ولی جایی برم حتما باید بزنم تو خانواده شوهر حتی مراسم ختم هم برم مجبورم بزنم چون هیچکس منو بدون کرمپودر ندیده ک چقد پوستمممم داغووونه ارایش دیگه نمیکنم ولی کرمپودر باید باشه روصورتم وگرنه اعتماد بنفسم کامل از بین میره چون خیلی فرق میکنم با وقتی ک کرمپودر ندارن از طرفی دیگه واقعا زشته تو مراسم ختم همه ساده من کرمپودری .وقتی کرمپودرمیزنم خیلییییی خوشگل دیده میشم ولی وقتی نمیزنم انگار ی ادم دیگم اینو خواهرومادرمم گفتن مشکل پوستم اینه ک پررررر لک هس پررر پرر از طرفی جای جوش هم دارم ک اونا هم لکه شدن جوش ندارم ولی لکه قهوه ای سیاه قرمز جدیدا یکی از گونه هام منافذ بازم زده 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

cc کرم بزن 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

دکتر پوست برو 

به جای کرم پودر بی بی کرم بزن 

شاید خودت به خودت تلقین میکنی که پوستت بده. 

یک مدت کرم پودر نزن عادت میکنی. 

به جای کرم پودر ضد آفتاب رنگی بزن. اگه هوا آفتابیه 

بژ روشن. 

من صورتم جوش میزد و لک میشد و لک های قهوه ای داشت همیشه کرم میزدن میرفتم بیرون اما رفتم صورتم رو مزونیدلینگ کردم فعلا ۲ جلسه رفتم خداییییی خیلی خوب شد لک ها رفت و صورتم روشن شد البته بستگی ب پوست داره ب نت گفت ۴ جلسه صورتت اکی میشه منافذ باز پوست رو هم میبنده 

یک عدد کنکوری ۱۴۰۴ هستم😁شمالی ام😍خانم روانشناس آینده 😄ی دهه هشتادی با آینده نامعلوم🙂دلم میخواد  مهاجرت کنم🙁هر جا تاپیک در مورد رشته روانشناسی و مهاجرت دیدین منم تگ کنید😉خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم😊اصولا ادم منطقی هستم و با هر کس ب اندازه شعور و شخصیتش رفتار میکنم پس اگه رفتاری دیدی ک ناراحت شدی ریشه اش رو در خودت جست و جو کن☺️😊خوشحال میشم ی صلوات مهمون دلم کنی برای رسیدن ب هدفام منم  براتون دعا میکنم😍🧡

ببین من بی بی کرم استفاده میکنم هم آبرسان داره هم ضد آفتاب خیلی خیلی عالیه البته بی بی کرم فارماسی ر ...

من سی سی شو گرفتم ولی اصلا پوشانندگی نداشت حتی ی ذره

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊
من صورتم جوش میزد و لک میشد و لک های قهوه ای داشت همیشه کرم میزدن میرفتم بیرون اما رفتم صورتم رو مزو ...

مزونیدلینگ چیه میشه دقیق راهنمایی کنی تروخدا اگر نتیجه بده برام کلی دعات میکنم هرجلسه چقد میدی

دکتر پوست برو به جای کرم پودر بی بی کرم بزن شاید خودت به خودت تلقین میکنی که پوستت بده. یک مدت کرم پ ...

ن نلقین نیس میگم مادروخواهرمم بهم میگن از طرفی من اصلا نمیزنم کرمپودر فقط وقتی جایی میرم چون پوستم داغوونه

ضد افتاب بزن

نمیپوشونه

2810