2777
2789
عنوان

امشب دیگه شوهرم گفت چ گهی خوردم تورو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 35 پست

عزیزم ۲۰۰ هزار پول داری تا راه حل رو برات بگم فقط ۲۰۰ هزار 

سو تفاهم‌نشه گلم یه کلاس هست که مبلغش اینقدره و اگه بتونی هزینش رو بدی خیلی برات مفیده و کل مشکلاتت رو حل میکنه

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خیلی بداخلاقی لحن حرف زدنش بده منم همش با خنده رد میکنم اما باز ی چیز میگه ناراحت میشم

یه مشکلی داره. حالا یا سر مسائل مالی ناراحته یا یه چیز دیگه. یه شب یه شام خوب بپز لباس خوشگل بپوش بشینین حرف بزنید. مهربون باش و بگو چندوقتی هست بداخلاق شده علتش چیه و چیکار میشه کرد در موردش

یه مشکلی داره. حالا یا سر مسائل مالی ناراحته یا یه چیز دیگه. یه شب یه شام خوب بپز لباس خوشگل بپوش بش ...

فایده نداره من هر شب شام خوب دارم و ب خودم رسیدم اصلا بهش گیر نمیدم اما ی چیزی پیدا میشه برا دعوا

تو سر به سر نزار اهمیت نده ول کن بیخیالی طی کن من شوهرم زود عصبی میشه عصبی هم بشه هار میشه واسه همین من عصبیش نمیکنم حس کنم میخواد دعوا شه سکوت میکنم هیچی نمیگم تا بدتر نشه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
منم ب طلاق فکر میکنم درست نمیشه اصلا هم رو نمیفهممیم من ۲۵ اوت ۲۶

۸ ساله ازدواج کردین؟ یعنی تو ۱۷ بودی شوهرت ۱۸؟؟😳😳😳

چیه حتما از این کانال های روبیکا

نه عزیزم از این کانال های ابکی و بدزدنخور نیست 

توی اینا هست و مختص همسرداری هست نیازی هم نداره حتما شوهرت هم توی کلاس شرکت کنه همبین که شما شرکت کنی شوهرت زیر و رو میشه 

من خودم شرکت کردم و زیر و رو شده زندگیم اصلا بهشته 

تمام مسائل رندگی زناشویی رو توضیح میده وبرات راه حل میده و میگه چطور رفتار کنی و چه جوابی رو چه موقع بدی 

یه کلاس کامل و خوب هست 

برای ساخت تاسیس این کلاش سال ها تحقیق و مطالعه صورت گرفته و راه حل هایی که داخل کلاس میدن روبی هزاران نفر امتحان شده و جواب مثبت داشته 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
نه عزیزم از این کانال های ابکی و بدزدنخور نیست توی اینا هست و مختص همسرداری هست نیازی هم نداره حتما ...

اسی گول نخور تبلیغه اونجا که گفت زندگیم بهشت شده فهمیدم خالی بندی محضه 

2810