2777
2789
من هم فک میکنم رژیم غذایی نرمال روزانه خانواده تو وزن خیلی موثره.. البته الانا دیگه اکثر خانواده ها سعی میکنن رژیم غذایی سالمی داشته باشن.
و اینکه این چاقی ما مامانا هم دلیل اصلیش بارداری بوده و مطمئنا وقتی به وزن همیشگیمون برگردیم و رعایت کنیم دیگه چاق نمیشییم... اینم پایان خطبه من! :))
نه لیلی عزیز! رژیم کانادائی خیلی خوبه. اما همونطور که گفتم من این رژیمو خوب رعایت نکردم. با اینجال راضی بودم. چون بالاخره باعث شد زیر 60 برسم. الانم همون 58 هستم! من کلا آدم خوش خوراکیم! شاید بهم نیاد اما هستم! اون روزی که گفتم شدم 59 شب قبلش یک نون کامل با پنیر و سبزی + یک عدد باقلوای دارچینی خوردم! خوب معلومه وزنم بالا میره! بالاخره درسته رژیم گرفتم اما باید رعایت هم بکنم. مثلا از ساعت 9 و نیم 10 شب به بعد دیگه چیزی نخورم.. در نون.. برنج و شیرینیجات هم زیاده روی نکنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام دوستان رزیمی...
من امروز در کمال تعجب خودمو کشیدم شدم 65 کیلو.....

مثل اینکه رژیم کم بخور همیشه بخور مامانم داره جواب مبده...آخه من هر وقت میگم رژیم مامانم چشم غره میره میگه کم بخور همیشه بخور...

خووووشحالم ولی هنوز خیلی کار دارم و عید هم در پیشه......

سمانه تو دیگه تروخدا رژیم نگیر دختر ناپدید میشیاااا.. بابا چه خبره 50 دیگه خیلی کمه!!!
من فکر میکنم این قانون خیلی خوبیه که از 8و 9 شب به بعد چیزی نخوریم به غیر اب...

به قول لیلی باید روش زندگی رو تغییر داد و در طولانی مدت جواب گرفت ....

مثلا من شیرینی خور درجه یکم و اصلا نمیتونم وقتی شیرینی اعم از تر و خشک تو خونه باشه نخورده بزارم... خوب ابن فاجعه به حساب میاد...

ملی جون خوشبحالت یعنی میشه منم بشم 60 ؟؟
خدایم....صدایت میزنم ....بشنو صدایم....
نازیلا کجایی خوب؟! بیا یه خبری بده ..
مهرگان خانوووووووووم خوب کم بخور همیشه بخور!!!!!!!!!!!
ولی منم قبول دارم.. این بهترین روشه! به شرطی که چاق نباشی والا باید کالری رو کم کرد تا چربی سوزوند و لاغر شد..
اینجانب حوری به استحضار میرساند که بعد از دو ماه که رژیم کم کربوهیدرات گرفتم ، ترازو 5 کیلو کاهش وزن را نشان میدهد یعنی عدد 65 ، و امیدوارم که بزودی عدد زیر 60 را روی وزنه ببینم

درضمن من در این مدت اصلا سختی نکشیدم و خیلی هم باحال بود هههههه

این خبر مسرت آمیز را دادم تا شما را در خوشحالی خود سهیم کنم

با اجازه...
من به خواهرم گفتم قرص قهوه سبز green coffee bean که می گن هفته ای یک کیلو باهاش کم می کنی واسم بیاره ... حالا ببینیم چه می شود شاید به کمک اون عدد 59 رو زیارت کردیم !
http://www.womenshealthmag.com/
سمانه جان این قرص جدیدیه ... انواع چینی هم زیاد داره ... من مال یه شرکت معتبر رو سفارش دادم . تحقیق نکردم ببینم توی ایران هست یا نه . توی شوی دکتر اوز معرفیش کرد که زنایی که از اون قرص مصرف کرده بودن توی دو هفته 2 کیلو کم کرده بودن .. البته خود شرکتای فروشنده اش تبلیغای عجیب غریب می کنن اما دکتره می گفت که جلوی تبدیل هیدروکربن به چربی رو می گیره و چربی های شکم رو مخصوصا خیلی کمتر می کنه .
تو می خوای چکار کنی محو بشی دیگه !!!
http://www.womenshealthmag.com/
لیلی جان مرسی. فکر کنم داداشمم یه مدت همینو مصرف می کرد راضی بود. نه عزیزم! کو تا محو شدن!! نزنی منو ولی بدم نمیاد دو سه کیلوی دیگه کم کنم بشم 55 که حسابی از 60 فاصله بگیرم!! اگه گیر آوردم می گیرم این قرص مبارک رو.

حوری جان میشه بگی دقیقا چه چیزائی می خوردی و چه چیزائی رو اصلا نمی خوردی؟؟؟ مرسی
ممنون از تشویقای دوستان عزیزم

سمانه جونم اگر رژیم اصلی کم کربوهیدرات رو بخواین همون رژیم دکتر اتکینز یا رژیم 14 روزه ست.

البته 14 روز اصلی و 3 ماه رژیم نگهدارنده و ...

یه کتابی داره که من داشتم ولی متاسفانه الان دیگه ندارمش که دقیقش رو بگم

14 روز اول به هیچ عنوان نباید کربوهیدرات و بعضی از چیزای دیگه رو حتی یه ذره استفاده کنی.
بعنوان مثال چیزایی که نباید در این 14 روز خورد: نان، برنج، حبوبات، غلات، میوه، لبنیات و انواع شیرینیجات( حتی خرما و کشمش و ...) و مغزدانه ها

و چیزایی که میشه خورد هر چقدر که دلت بخواد (یعنی تا حدخفگی میشه خورد و اصلا محدودیت نداره) : انواع گوشت، سبزیجات، تخم مرغ . هیچ محدودیتی در مصرف روغن، کره، سس مایونز و... نداره

البته توی کتابش چندین نوع دستور تهیه غذاهای رژیمی در روزهای مختلفش رو هم داره

توی مدت نگهدارنده اش یه مقدار کمی میتونی کربوهیدرات رو استفاده کنی و میوه و لبنیات و بقیه موارد هم همینطور
(چون کتابش رو چندسال قبل داشتم و الان جزئیاتش یادم نیست)

من چند سال پیش بطور دقیق رژیمش رو گرفتم و حدود 8 کیلو وزن کم کردم. چیز خوبی که داره ماندگاریشه . یعنی من بعد از رژیم هر چی دلم میخواست میخوردم ولی تا یکی دو سال وزنم ثابت مونده بود تا اینکه باردار شدم و بقیه داستان که همگی آشنا هستید

ولی الان من خیلی دقیق نگرفتم ولی تا حد خیلی زیادیش رو رعایت کردم یعنی 14 روز اول فقط نون و برنج و شیرینی نخوردم ولی میوه و لبنیات و حبوبات رو میخوردم

بعدشم تا اونجایی که میتویستم نمی خوردم یعنی با سالاد و میوه و سبزیحات خودم رو سیر نگه می دارم

در کل توی اون 14 رو خیلی عادت میکنی که نون و برنج نخوری. مثلا من صبحانه پنیر و گردو با یه لیوان چای سبز میخورم اینقده مزه میده

نهار و شام خورش بدون برنج و یا 2-3 تا تیکه گوشت یا مرغ + سالاد و یا مخلوط ماست و اسفناج میخورم که کاملا سیر میشم

میان وعده هم میوه و یا چای سبز با 1 دونه خرما (یعنی حدود 2 ماهه که چای سیاه نخوردم فقط چای سبز)

قبلنا با طعم چای سبز نمی تونستم کنار بیام ولی الان راهش رو پیدا کردم وقتی میخوام بخورمش حدود 1 قاشق چایخوری عرق هل و 1 قاشق چایخوری گلاب بهش اضافه میکنم. بعضی وقتا هم عرق دارچین

البته میشه خود هل و یا دارچین رو موقع دم کردن به همراه چای بذاریم تا دم بکشه ولی عرقش راحت تره

ببخشید که طولانی شد.... بووووووس

2810