ممنون از تشویقای دوستان عزیزم
سمانه جونم اگر رژیم اصلی کم کربوهیدرات رو بخواین همون رژیم دکتر اتکینز یا رژیم 14 روزه ست.
البته 14 روز اصلی و 3 ماه رژیم نگهدارنده و ...
یه کتابی داره که من داشتم ولی متاسفانه الان دیگه ندارمش که دقیقش رو بگم
14 روز اول به هیچ عنوان نباید کربوهیدرات و بعضی از چیزای دیگه رو حتی یه ذره استفاده کنی.
بعنوان مثال چیزایی که نباید در این 14 روز خورد: نان، برنج، حبوبات، غلات، میوه، لبنیات و انواع شیرینیجات( حتی خرما و کشمش و ...) و مغزدانه ها
و چیزایی که میشه خورد هر چقدر که دلت بخواد (یعنی تا حدخفگی میشه خورد و اصلا محدودیت نداره) : انواع گوشت، سبزیجات، تخم مرغ . هیچ محدودیتی در مصرف روغن، کره، سس مایونز و... نداره
البته توی کتابش چندین نوع دستور تهیه غذاهای رژیمی در روزهای مختلفش رو هم داره
توی مدت نگهدارنده اش یه مقدار کمی میتونی کربوهیدرات رو استفاده کنی و میوه و لبنیات و بقیه موارد هم همینطور
(چون کتابش رو چندسال قبل داشتم و الان جزئیاتش یادم نیست)
من چند سال پیش بطور دقیق رژیمش رو گرفتم و حدود 8 کیلو وزن کم کردم. چیز خوبی که داره ماندگاریشه . یعنی من بعد از رژیم هر چی دلم میخواست میخوردم ولی تا یکی دو سال وزنم ثابت مونده بود تا اینکه باردار شدم و بقیه داستان که همگی آشنا هستید
ولی الان من خیلی دقیق نگرفتم ولی تا حد خیلی زیادیش رو رعایت کردم یعنی 14 روز اول فقط نون و برنج و شیرینی نخوردم ولی میوه و لبنیات و حبوبات رو میخوردم
بعدشم تا اونجایی که میتویستم نمی خوردم یعنی با سالاد و میوه و سبزیحات خودم رو سیر نگه می دارم
در کل توی اون 14 رو خیلی عادت میکنی که نون و برنج نخوری. مثلا من صبحانه پنیر و گردو با یه لیوان چای سبز میخورم اینقده مزه میده
نهار و شام خورش بدون برنج و یا 2-3 تا تیکه گوشت یا مرغ + سالاد و یا مخلوط ماست و اسفناج میخورم که کاملا سیر میشم
میان وعده هم میوه و یا چای سبز با 1 دونه خرما (یعنی حدود 2 ماهه که چای سیاه نخوردم فقط چای سبز)
قبلنا با طعم چای سبز نمی تونستم کنار بیام ولی الان راهش رو پیدا کردم وقتی میخوام بخورمش حدود 1 قاشق چایخوری عرق هل و 1 قاشق چایخوری گلاب بهش اضافه میکنم. بعضی وقتا هم عرق دارچین
البته میشه خود هل و یا دارچین رو موقع دم کردن به همراه چای بذاریم تا دم بکشه ولی عرقش راحت تره
ببخشید که طولانی شد.... بووووووس