2777
2789
سلام ... من اومدم ! چند وقته که سر کار می رم و وقتی برمی گردم خیلی خسته و کوفته ام و حس وبگردی و کامنت گذاشتن نداشتم . اما همه رو خوندم ... به به می بینم که رژیم کانادایی می گیرین و ... ... راستش من که سرچ کردم رژیمی به این اسم پیدا نکردم ولی یه رژیم هست که خیلی معروفه به اسم HCG فکر کنم که شبیه همین کاناداییه و 45 روزه است و چند تا فاز داره. تقریبا روزی 500 کیلو کالری و صبح هم همش چای یا قهوه ... بعدشم یه قطره داره که زیر زبون می ریزن و خیلیا لاغر شدن. اما می گن بیشتر لاغری به خاطر کم خوردنه دیگه ... روزی 500 کیلوکالری معلومه که آدمو لاغر می کنه!

من این چند وقته ابداعات زیادی کردم ... مثلا با تخم کتان که چربی سوزه نون درست می کنم. خیلی هم مزه اش خوبه و دقیقا مثل نون می شه. شما هم که می خواین نون نخورین امتحان کنین. خواستین دستورشو ! می نویسم
http://www.womenshealthmag.com/
سلام.

ملی جون میومدم اینجا اما وقتی می دیدم هیچ کس نیست دیگه نیومدم. در عوض می رفتم یه تاپیک که همشون خیلی فعالند. رژیم کانادائی می گیرند اونا.
از احوالات خودم بگم که الان 58 کیلو ام. 2 هفته رژیم کانادائی ( آفریقائی) گرفتم. 70 درصد رعایت کردم نه 100 درصد. 3.... 4 کیلو کم کردم. بالاخره از شر عدد 6 راحت شدم و هنوزم دوست دارم بیشتر ازش فاصله بگیرم!

لیلی جان لطفا دستورشو بده. مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلی جان منم دستورشو میخوام
کارت کامپیوتریه؟ برگشتی تهران؟

سمانه ای ول! ولی فک کنم چیزی ازت باقی نمونده هااااااااا .. من همیشه 57 بودم ولی هیچوقت به لاغری اون عکسایی که از تو دیدم نبودم. البته من استخون درشتم کلا! لیلی منو دیده و البته بیشتر بچه های دیگه!
بهرحال مهم اینه که خوشحال باشی و سالم که میدونم بهش اهمیت میدی .. یه مامان لاغر و خوشحال خیلی بهتر از یه مامان چاق و بداخلاقه !

سعیده تو هم موفق باشی ..
آفرین سمانه ... نه من کارم اینجا طراحی شبکه توزیع آب و ایستگاه پمپاژه ... خلاصه چشم آدم خیلی اذیت می شه ... دستورش که راحته ... تخم کتان رو پودر کرده و با دو تا تخم مرغ و دو قاشق بکینگ پودر و نمک به اندازه لازم و مقداری روغن (نصف استکان) مخلوط می کنین و اگه خواستین شیرین باشه که مثلا شکر قهوه ای یا عسل هم اضافه کنین . همین ... 20 دقیقه توی فر 180 درجه درست می شه.
البته اگه پودر تخم کتان رو توی ماست بریزین و بخورین خیلی جلوی گرسنگی رو می گیره.
مرسی لیلی جون
خب
خب
خــــب!
بنده تا 500 گرم دیگه میرم زیر 60 لعنتی!!!
ولی یه چیزی هم بگما اشتها مشتها ندارم هییییچ! انقدی میخورم که نمیرم از گشنگی! به نظرتون من چم شده؟ یعنی اثر همون رژیمه س؟
مرسی ملی جون. راستش وسواس هم شدم. هر روز خودمو وزن می کنم که مبادا نزدیک 60 برسم!! فوق فوقش 59 . دیگه بیشتر اصصصصصصلا نمی خوام. فعلا که 57 و 800 م. اگه 55 هم بشم خیلی خوبه اما همینم راضیم. خدا رو شکر که از این عدد 6 راحت شدم!
خوب عزیزدلم همینه دیگه .. این وزن کم کردنا بدیش اینه که سریع برمیگرده چون به طرز مصنوعی کم شده ... باید روش زندگی رو طوری تغییر بدی که همیشه همونو ادامه بدی ... مثلا توی سه ماه اگه 3 کیلو کم کنی خوبه .... این رژیما مال یدوره خیلی کوتاهه و نباید دیگه ادامه داد.

از دانه‌ی کتان چه می‌دانید؟
ღ*ღ •٠�˙ಌಌಌ˙�٠• ღ*ღ

دانه‌ی کتان خواص بی‌شمار و معجزه آسایی دارد. شما در مورد آن چه می‌دانید؟ باید بگوییم که دانه‌ی کتان ضدیبوست و ضد کلسترول است، با گرگرفتگی دوره‌ی یائسگی مقابله و از سرطان سینه پیشگیری می‌کند.
به عقیده‌ی محققان کانادایی، مصرف دانه‌ی کتان احتمال ابتلا به دیابت نوع 2 را به میزان 80 درصد کاهش می‌دهد. این خاصیت دانه‌ی کتان به دلیل وجود مولکول‌های گیاهی آن است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارند

دانه‌ی کتان التهاب‌های پوستی را برطرف می‌کند.
مصرف روزانه 20 گرم دانه‌ی کتان به مدت 8 هفته، به اندازه‌ی داوری استاتین موثر است و می‌تواند کلسترول بالا را کاهش دهد.
توصیه می‌شود یک قاشق تخم کتان را به صبحانه و یا سالاد ناهار خود بیفزایید و در نهایت پیامد آن را در کاهش چربی‌های شکمی ببینید.

در مصرف روغن کتان احتیاط کنید ♥

دانه های کتان حاوی 35 تا 50 درصد روغن هستند. این روغن به گرما حساس است و خیلی زود اکسید می‌شود. دانه‌ی کتان نیز مانند تمام دانه های دیگر سرشار از اسید آلفا لینولئیک است. اگر شما قصد مصرف روغن کتان را دارید باید احتیاط کنید.

* این روغن باید به میزان کم و مانند چاشنی مصرف شود.

* از داغ کردن این روغن بپرهیزید.

* روغن کتان را دور از گرما نگه دارید.

* بعد از باز شدن در روغن آن را در یخچال قرار دهید.

* مدت مصرف آن تا 3 ماه بعد از باز شدن در روغن می‌باشد.

* مصرف روغن کتان برای بچه‌های زیر 3 سال توصیه نمی‌شود
2810