2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااااااقعا عصبانیم!! خیلی مسخره ست. از شنبه تا حالا خودمو کشتم فقط سوپ و سبزیجات خوردم اونوقت این وزنه ی لعنتی... فقط دویست سیصد گرم کمتر نشون میده منم از سر لج نشستم در حد ترکیدن غذا خوردم... می خوام رژیم چاقی بگیرم بشم 100 کیلو
عشقم سمانه!!!!
عزیزم لیلی گفت دیگه ممکنه چربیات اب شده باشه که وزنش خیلی کمتر از عضله س و حجمش کم میشه خودت احساس کنی فیت شدی کافیه دیگه به وزن یکی دوکیلو نباید گیر بدی.. شاید اصلا بدنت چربی نداره اونوقت از عضله که نمیتونه آب کنه طفلی!!!
گرفتی مطلبووو؟
ملی جون خودم احساس می کنم لاغرتر شدم.. امروز صبح رفتم روی وزنه 59 و 800 بودم. همینکه عدد 5 رو دیدم از خوشحالی پریدم و به خواهرمم زنگ زدم!!! گفت بابا چه خبرههههههههه! ترسیدم!!!
ولی خوب از این سوپ خوردنا انتظار بیشتری داشتم اما فقط حدود یک کیلو کم کردم. بازم خدا رو شکر.
حالا فردا به مدت یک هفته قراره بریم اصفهان پیش مامانمینا. منم که عاشق شیرینی ها و غذاهای مامانمم! دیگه یه توپ قلقلی میشم و بر می گردم!!! واااااای خدا نکنه! باید اونجا هم رعایت کنم که لااقل همین وزن رو حفظ کنم.

دوستتون دارم . به امید دیداررررررررررر مجدد!
از این رژیم سوب خوشم اومد.........اینه که می گه هر چی می خوای بخور خیلی خوبه .........
سمانه بیا نتیجه رو بگو ......موفق باشیییییییییییی
زندگی ساده است
تو تصمیمتو میگیری و به عقب نگاه نمیکنی
بچه ها تیریک به همه واسه کم کردن وزنتون.
بچه ها منم این هفته 6 روز کانادایی را گرفتم و 63300 بودم رسیدم به 59800.یه عالمه ذوق کردم.البته دیگه رزیم نیستم ولی رعایت می کنم.مشوقمم ملی بود .امیدوارم زودتر ببینمت عزیزم.
اینقدر بدم میاد همه لاغر شدن و من چـــــــــــــــــــــــــــــــــــــاق

از طرف یه آدم حسود

با اجازه به خیال خودم که شکمم رفته تو و لاغر شدم از 59 عزیز شدم 61500

خاک تو سره هرچی وزنه اس بکنن
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
فرنوش جون قربونت عزیزم.. چقد خوب تو 6 روز لاغر شدی.. من که پدرم دراومد تو دو هفته! کانادایی..

مرضیه این فکرا چیه !! چاقم چاقم.. من که با وزن 64 لاغر لاغـــــــرم! تو چی میگی؟!! نه جون من یه بار دیگه بگو!
سلاممممممممممم به مانکنهای محترم و عزیز.
ملی جون .. لیلی عزیز و سایر دوستان با اجازه ی همگی بنده شدم 61!!! از 59 و 800 یا همون 60!!! توی این یک هفته ای که سفر بودم 1 کیلوی ناقابل اضافه فرمودم!!! با انواع غذاها و شیرینیها و ناپرهیزیها!!! حالا ایشالا از فردا پیش به سوی کانادا!!! امیدوارم بشه بگیرم و نزنم زیرش! آجی بزرگترم گفت پوست استخون شدی( البته مبالغه فرمودند!) .. اون یکی آجیم گفت خوبه اما هنوز جا داری لاغرتر شی. منم باهاش موافقم. باید کمتر شم که عید که بخور بخوره گامبالو نشم!
2810