دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
روز اول چرا شبنم گشنه شدم اما بعدش عادی شد..خودش یه چیزایی جایگزین داده اونارو برای تنوع استفاده میکردم. ولی عین عین رژیم .. یه کم هم برام زیاد بود مثلا 500 گرم اسفناج و یه لیوان ماست خیلی اسفناجش زیاده اصلا نمیشه خورد. من یه لیوان ماست و نصف لیوان یا 150 گرم اسفناج برام بس بود.
گریههههههههههههههههه من دیروز کانادایی رو شروع کرده بودم ولی شب شکستمش.. اخه نمی دونید وقتی از سرکار رفتم خونه مامانم دنبال شایلین... رنگم شده بود مثل گچ... یدفعه فشارم اومده بود پایین... انقدر مامانم غر زد که نگو... گفت آخه آدم واسه 3 کیلو اضافه وزن رژیم میگیره.... مگه به بچه شیر نمیدی و ... خودمم که انقدر حالم بد شده بود که دیگه رژیم رو شکوندم و ....
ولی واقعا وسوسه کننده است که آدم در عرض دو هفته به وزن دلخواهش برسه... حالا نمی دونم چیکار کنم... خداییشم غذام زیاد نیست ... انگار بدنم به این خوردن و ورزشا عادت کرده که دیگه یه ذره این ور اونور نمیشم.... کمککککککککککککککککک منم می خوام از شر این یه کیلو راحت بشم... چیکارکنم؟
شبنم!!!!!!!!!! یک کیلو؟؟ کانادایی؟؟ خیلی سخت میگیری اولا که من همونموقع بهت گفتم اصلا نیازی به رژیم نداری.. بیخیال شو بعد دوهفته میبینی این یک کیلو هم آب شده.. از شیر بگیر شایلینو بعدش هم کالری شماری کن تا برسی به وزن دلخواهت. ولی بازم میگم تو خیلی هم خوش هیکلی مث سمانه دیگه.. ویر رژیم گرفتین شما دوتا! خوبتون شد دعواتون کردم؟! یه کم حساب ببرین دیگه!
عزیزم منم از هفته ی پیش که گفتم می خوام کانادائی شروع کنم یک روزش رو گرفتم اما از فرداش رژیم سمانه ای گرفتم!! یعنی همه چیز می خورم اما کم و کلا رعایت می کنم.. غروب به بعد هم خیلی خیلی کم می خورم.. روزی یکی دو فنجون قهوه و یه فنجون چای سبز هم می خورم و دارم گرم گرم کم میشم. ایشالا که به وزن ایده الم می رسم. ملی جون قول دادمااااااااا.
من خواننده خاموش این تاپیک بودم بابا خوش بحال شما همه وزنا خوب قدا بلند ماشالا من چی قدم 159 وزنم 83 ابرو بری پسرم 18 دی 89 بدنیا اومد تقریبا از 2 ابان از شیر گرفتمش یه دوره یه ساله رفتم دکتر تغذیه با کویتشن شکم شدم 70 خدایی با این حال که کلی اضافه بازم داشتم ولی خوب شده بودم ولی از خرداد 90 که افتادم دنبال خونه گشتنو ریزه خواری یواش یواش برگشت تا اینکه شدم 83 دور نافم الان 109 خسته شدم الان چند وقت مثل سمانه جون برنج نون نمی خورم ولی بازم کم نمیشه وزنم چای سبز قهوه دارچین پس چرا این وزن لعنتی من کم نمیشه10 روزه بچه ها یه راهکار بدین اخه شکمم بدجور شده کم اوردم
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برش و حکاکی لیزری (نمد،چرم،چوب،ام دی اف،پلکسی، طلق و ...) لطفا با شماره زیر تماس بگیرید: 09904793758 کانال ما: Avijehlaser@
سلام... من دیگه رژیم آنچنانی نمی گیرم می خوام این 3 4 کیلو رو با ورزش کم کنم و شیوه زندگی رو به اونی می خوام تا آخر ادامه بدم عوض کردم که دیگه تغییرش ندم.. نون و برنج خیلی خیلی کم ... فقط صبح یه خورده اندازه کف دست نون ... بعدشم باقیمونده غذای هایا اگه برنج داشته باشه ... دیگه همین . اگه خواهر بزرگم که عشق شیرینیه هی شیرینی نخره خیلی خوب میشه !!! خلاصه اینجا ترازو هم ندارن که ببینم چند کیلوشدم ... ولی هیچی مثل ورزش هیکل رو شکل نمیده عزیزان من ... ورزشای مخصوص هر بدن . موفق باشین آورین!
لیلی جان کجائیییییییییی؟! لطفا به تاپیک متولدین اسفند یه سر بزن به دادم برس!!!
در مورد ورزش به نظرت بدنسازی با دستگاه بهتره یا ایروبیک؟ من اولی رو می رم. البته بعضی روزا. و یه چیز دیگه اینکه شنیدم بعضیا میگن فلانی سایزش کم شده نه وزنش! .. اما نمی فهمم!! به هرحال اگه دور کمرش و .. لاغرتر شده باشه خوب وزنشم کم شده دیگه!!!
دوستان گلم میشه در مورد رژیم پروتیین توضیح بدین ؟ ممکنه که به سفت شدن عضلات کمک کنه . آخه من یک کم بعضی قسمتهای بدنم شل شده در اثر 11 کیلو کم کردن . البته مرتب ورزش میکنم . ولی باز اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم توضیح بدین