روز هشتم هستم دیشب خودمو وزن کردم اما 2700 کم کرده بودم.. فک میکردم حداقل 4 کیلو کم کرده باشم اما نهههههه
منم به جمع شما مامانای ناراحت پیوستم .. آزاده من هم دقیق دقیق رعایت میکنم. فقط دیشب کلم و گوجه نداشتم کاهو خوردم.
واسه زهرا و سمانه: بچه ها من روز اول که میخواستم شروع کنم تو یکی از تاپیکا خوندم باید پری تموم شده باشه. برای همین سه روز به تأخیر انداختم. آخه بدن آدم هم اونموقع ضعف داره.
سمانه تو واقعا لاغر و متناسبی خودتو نکش! یعنی من فک میکنم حداقل دو هفته توپ استراحت بده به بدنت. اینطوری بدن عادت میکنه به رژیم و دیگه اثری نداره.
راستی منم صورتم آب شده.. شلوارم هم اصلا برام گشاد نشده بیشتر بالاتنه م آب شده که خودش جای بسی خوشحالی داره..
نازنین جون من فک میکنم این رژیم به دلیل میزان وزنی که گفته کم میکنیم تو این زمان کم باید دقیق رعایت شه. ولی اگه خودت قلق بدنت رو میدونی بهتر نیست به روش خودت رژیم بگیری؟؟ تازه اینم بگم تو اصلا هیکلت بد نیست.. حداقل من که یه سال پیش دیدمت خیلی هم خوب بودی..
مرضیه، آزاده و زهرا موفق باشین عالیه! زهرا جون یه کم بیشتر خودتو برای همسرت لوس کن که باهات دعوا نکنه!