2777
2789
واااااااااااای بچههها هر چی دیروز خواستم نخورم نشد یعنی خالم بد دودا سر گیجه و فشار �ایین و معده درد

امروز صبح دیگه ادامه ندادم صبحانه خوردم ولی کم ناهار هم همون کالباس ولی با نون . یکمی بهترم ولی باز بی جونم به معنای واقعی دیگه دارم شکلات و حلوا میخورم فشارم میزون باشه امروز رپیمم تعطیله تعطیله

لیلی واقعا رپیم بی اساسیه راست میگی این همه ضعفف میده به آدم .

من کنار کشیدم .

حوری جون مرسی عزیزم از لطفت به خاطره تو بی خیال شدم

البته اینو ادامه نمیدهم ولی این هفته کربوهیدرات کم میخورم نه که فشار بیارم میرم روی کالری 1200 تا .

لیلی 1000 که خوبه من یه روز شمردم 500 600 تا خوردم .

ولی خوب وزن کمکردم این هفته رو ها ههههههههههه .

بچه ها ی دیگه مراقب خودتون باشین انشالله که شماها بدن قوی تری دارین . وگرنه من از روز اول و دوم معده ام ناراخت شد .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. خوبین همگی خانومای کانادایی و غیر کانادایی؟

من راستش با این رژیم کانادایی به کل و از اول مخالف بودم ولی خوب من که تحقیقی در این زمینه ندارم که بخوام با مدرک صحبت کنم پس چیزی نگفتم.
ولی چرا همتون میخواید به سرعت وزن کم کنید؟ آهسته و پیوسته بهتر نیست؟
من از نیمه شهریور شروع کردم به رژِیم، هنوزم تو رژیمم ( مثلا ) و خیلی راضیم. چون سختی به خودم نمیدم. و تا الانم حدود 9 کیلو کم کردم. 4 کیلو دیگه کم کنم تمومه.

حوری مرسی از اینکه مرا یاد کردی، ذوق کردم ههه
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
شیما جون من اهواز هستم. دکترم مجید کاراندیش بود.
عزیزم حالا که نی نی ت علاوه بر شیر عذا هم می خوره می تونی رژیم بگیری. من پارسال هم رژیم گرفتم و 4 کیلو کم کردم. 66 بودم شدم 62. دخترمم 7 ماهش بود. فقط حتما تحت نظر پزشک متخصص رژیم بگیر.
دوستان من از رژیم اومدم بیرون
اصلا نمی تونستم کاری انجام بدم من تو خونه یکسره رو پاام البته می دونم عین همه تون
ولی اصلا نمی تونستم به ارشان برسم و بغلش کنم
خونه زندگیم و گند گرفته بود چون تا وایمیستادم جارو کنم و ظرفارو جمع کنم اصلا حالم خوب نبود و می افتادم

به هرحال این رژیم و کنسل کردم ولی سعی می کنم برنجمو خیلی خیلی کم کنم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
سلام به همه. بچه ها چرا همه حالتون بد شده؟؟؟ مث اینکه منم اگه دووم اوردم مال شیر ندادنمه! بابا مث من عاقل باشین یک ماه بعد از گرفتن شیر شروع کردم والا اونموقع که زهرا این تاپیکو زد منم دلم میخواست لاغر شم!!!
خب گزارش:
دیشب با یه وزنه دیجیتال خونگی وزن کردم 64200 گرم بودم اگه خیلی با اون وزنه دیجیتال تفاوت نداشته باشه تازه 4500 گرم کم کردم.. منم تحمل گرسنگیم بالاست فک میکنم روزه م.. دیروز هم یه لیتر آب میوه داشتم نهار که تقریبا 3 لیوان خوردم خیلی هم کار خونه کردم .. 200 گرم پنیر فتا رو گذاشتم تو آب شوریش رفت واسه شب.. تخم مرغ و پنیر شامم بود که نصف تخم مرغمو و کلی از پنیرمو مایا خورد! حالا روز روزش به زور بهش تخم مرغ و پنیر باید بدم.. دیشب هایپر شده بود.. اما هرچه بود الان روز دهم هستم..
برای همه مامانایی که با رژیم یا بی رژیم ما رو دنبال میکنن آرزوی لاغری عاجل دارم!
خیلی مراقب خودتون باشین گرسنگی اگه فشار بیاره آدم بدتر عصبی میشه.. خوشحالم که مامانا به فکر خودشون که ستون خونه ان هستن!.. بوسسسسسسسسس
حوری قربونت با این تشویق معرکه ت... یه بوس جانانه مال تو!
خوندنش ضرر نداره

احتمالاً شما هم شنیده‌اید که قهوه، چای سبز، روغن‌های گیاهی و غیره باعث چربی سوزی و لاغری می‌شوند. اما سؤال اینجاست این مواد غذایی چربی سوز تا چه اندازه موثر عمل می‌کنند؟ تأثیر واقعی آن‌ها در رسیدن به اندامی ایده آل چقدر است؟ اگر می‌خواهید پاسخ این سؤال‌ها را بدانید با ما همراه باشید.

قهوه تا حدی چربی‌ها را از بین می‌برد
شهرت قهوه به عنوان یک ماده‌ی لاغر کننده بیهوده نیست. کافئین موجود در قهوه روند چربی سوزی را فعال می‌کند. در واقع کافئین بدن ما را تحریک می‌کند و به این ترتیب باعث می‌شود که بدن کالری‌ها را بسوزاند که در نهایت به از بین رفتن چربی‌ها می‌انجامد. باید بدانید که قهوه حاوی 1 تا 3 درصد کافئین می‌باشد. توجه داشته باشید که مصرف زیاد قهوه می‌تواند به مشکلات قلبی عروقی مثل فشار خون بالا و غیره منجر شود. محققان توصیه می‌کنند مصرف قهوه از 3 فنجان در روز بیشتر نشود.

چای سبز
خداحافظ شکم بزرگ
چای سبز حاوی کافئین، پولیفنول و کاتچین است و برای همین قدرت چربی سوزی خوبی دارد. کافئین باعث ذوب شدن چربی‌ها می‌شود. پولیفنول موجود در آن جذب چربی‌ها را محدود می‌کند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که جذب روزانه 886 میلی گرم کاتچین مانع تجمع چربی‌ها در ناحیه شکم می‌شود. برای دم کردن چای سبز توصیه می‌کنیم هر یک قاشق چای‌خوری چای سبز را با یک فنجان آب جوش به مدت 10 دقیقه دم کنید و روزانه 2 فنجان از این چای بنوشید.

روغن‌های گیاهی روند چربی سوزی را تسریع می‌بخشند
به عقیده‌ متخصصان بعضی از روغن‌های گیاهی روند چربی سوزی را تسریع می‌بخشند مثل روغن گیاه بادیان رومی. به خاطر اینکه این گیاهان سرشار از � آنتول � anethol اند.
روغن لیموترش نیز موثر است. برای استفاده از خواص این روغن‌ها، یک قطره از روغن لیموترش را روی یک حبه قند کوچک بچکانید و در دهانتان بگذارید. هر روز سه مرتبه و به مدت 3 هفته این کار را تکرار کنید.

امگا 3 ها
نتایج یک پژوهش آمریکایی که در سال 2006 انجام گرفت نشان می‌دهد اسید چرب DHA از خانواده‌ امگا 3 ها، مانع از تشکیل سلول‌های چرب و تجمع آن‌ها در بدن می‌شود.

سؤال اینجاست که آیا برای از بین بردن چربی‌ها می‌توان مصرف امگا 3 ها را افزایش داد؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم که به عقیده‌ برخی از متخصصان امگا 3 ها به کاهش وزن کمک می‌کنند به خاطر اینکه چربی‌های مفید اشباع نشده را جایگزین چربی‌های مضر اشباع شده می‌کنند.
البته باید بگوییم که امگا 3 ها به خودی خود باعث آب شدن چربی‌ها نمی‌شوند و برای بالا بردن شانس لاغری لازم است که مصرف امگا 3 ها در چارچوب یک رژیم غذایی مناسب باشد.

اسید لینولئیک کونژوگه یا ترکیبی
اسید لینولئیک کونژوگه یا CLA به چربی سوزی شهرت دارد و برای همین در بیشتر داروهای لاغری از آن استفاده می‌شود. نتایج پژوهشی که در سال 2004 روی نزدیک به 157 فرد مبتلا به چاقی انجام شد نشان داد که دریافت 4.5 گرم CLA، توده های چربی مانند را کم می‌کند یعنی برخی از شرکت کننده‌ها 3 کیلو گرم چربی آب کردند.
اما مطالعات دیگری در همان سال‌ها در این زمینه انجام گرفت چنین تأثیری را به اثبات نرساند. در واقع اکثر محققان معتقدند که اسید لینولئیک کونژوگه تأثیری در آب کردن چربی‌ها ندارد. این اسیدها به طور طبیعی در مواد غذایی مثل شیر و گوشت حیوانات نشخوار کننده مثل گاو وجود دارد.

گیاه گوارانا guarana
گیاه گوارانا که در ترکیبات بیشتر قرص‌ها و کپسول‌های لاغری وجود دارد سرعت آب شدن چربی‌ها را بیشتر می‌کند. می‌پرسید چرا؟ به خاطر اینکه حاوی 4 درصد کافئین است و کافئین نیز می‌تواند روند حذف چربی‌ها را تسریع ببخشد. در واقع کافئین باعث می‌شود بدن کالری‌ها را بسوزاند و برای همین چربی سوز است. در اغلب موارد رژیم گرفتن با احساس خستگی همراه است، خوشبختانه گیاه گوارانا از این احساس خستگی پیشگیری می‌کند.
8 خوراکی ضد چاقی را می شناسید ؟

بادام : با داشتن مقادیر قابل توجهی اسید آلفا لینولنیک با سرعت بخشیدن به متابولیسم موجب سوزاندن بیشتر چربی‌ها می‌شود. در واقع رژیمی‌هایی که روزانه 3 عدد بادام می‌خورند براحتی 18 درصد از چربی بدنشان را می‌سوزانند. بر اساس مطالعاتی که به تازگی در نشریه بین‌المللی چاقی به چاپ رسیده است بادام در عین حال انرژی قابل توجهی به افراد می‌دهد.

توت فرنگی : زغال‌اخته و دیگر میوه‌های این خانواده که حاوی ویتامین C هستند به سوختن حدود 30 درصد چربی بیشتر کمک می‌کنند. گروه مطالعاتی دانشگاه دولتی آریزونا اعلام کرد، این میوه‌ها حتی هنگامی که فصل‌شان نیست در صورت نگهداری در فریزر خاصیت ضد چاقی‌شان را حفظ می‌کنند.

دارچین : ادویه‌ای است که تنها اضافه کردن یک چهارم قاشق چایخوری آن به وعده‌های غذایی از افزایش انسولین در بدن جلوگیری می‌کند به همین دلیل توصیه می‌شود هر روز مقداری دارچین همراه با صبحانه میل کنید.

زردچوبه : هم مانع زیاد شدن بافت‌های چربی می‌شود. مطالعه‌ای که در نشریه اندوکرینولوژی منتشر شده نشان می‌دهد استفاده از زرچوبه در ساندویچ‌ها علاوه بر مزه‌دار کردن و رنگ دادن برای لاغر شدن مفید است.

پرتقال : میوه‌ای که حاوی ماده‌ای بی‌رنگ و متبلور به نام فلاون است باید نوشیدنی اصلی چاق‌ها باشد.

دانه‌های سویا : هم یکی دیگر از 8 خوراکی لاغری است. اضافه کردن نصف فنجان سویا به ظرف سالاد یکی از راه‌های لاغر شدن است به شرطی که سابقه سرطان سینه در خانواده شما وجود نداشته باشد. متخصصان معتقدند، سویا به علت غنی بودن از کولین به کبد و کیسه صفرا کمک می‌کند تا چربی را بهتر هضم کنند.

پنیر‌های سویسی : به‌عنوان غذایی که کلسیم فراوانی دارد آنزیم‌های تولید چربی در بدن را کاهش می‌دهند و موجب آب شدن چربی‌های اضافه بدن می‌شوند.

سیب زمینی شیرین: داشتن فیبر زیاد در سیب زمینی‌های شیرین به این معنی است که انسولین را ثابت نگه می‌دارد و چربی کمتری در بافت‌های بدن انباشته می‌شود.
یکی از مهمترین دلایلی که ما چاق میشیم اینه که اجازه میدیم بدن خیلی گرسنه بشه و بعد غذا میخوریم .

وقتی که ما خیلی گرسنمون میشه بدن سریعا دستور به خوردن غذا میده و شما مجبورید سریع تر و بیشتر غذا بخورید تا سریع تر احساس سیری بکنید و این همون چیزی که باعث دریافت اضافه تر کالری میشه .

برای رهایی از این حالت باید همیشه قبل از اینکه خیلی گرسنه بشید غذا بخورید تا سریع احساس سیری بهتون دست بده .

همیشه مغز انسان 15 تا 20 دقیقه زمان نیاز داره تا به بدن دستور سیر شدن رو بده پس آهسته غذا خوردن و جویدن کامل غذا هم به هضم غذا کمک میکنه هم به کمتر خوردن

اینو یادتون باشه عادت بد غذایی اگر باشه شما همیشه چاق میشید . حتی وقتی لاغر کنید و عادت غذاییتونو درست نکنید باز چربی ها برمیگردن به بدن شما

من وقتی دانشج و بودم 54 کیلو بودم و اصلا هم لاغر به نظر نمی رسیدم !! الان که حدود 61 هستم یه خورده چاق به نظر میام ... خیلی این هیکل مسخره است ... خلاصه مثل شما سمانه جان هدف ما رهایی از این عدد 6 است !!!!!! خوب بچه ها بیاین و وزن اولیه و وزن هدفتون رو بنویسین ... آپدیت کنیم این لیست را !
http://www.womenshealthmag.com/
لیلی جون منم 54 بودم و نهاااااااایتش 58 می شدم! ولی فکر کنم قد و وزن من و شما مثل هم باشه. چاق نیستی که عزیزم. فقط لاغری رو دوست داری حتما. مثل من. به هرحال ایشالا هردومون از این 6 رهائی پیدا می کنیم.
راستی لیلی جان من این دو سه روز به خودم استراحت دادم . از فردا می خوام کانادائی رو شروع کنم. از اول! آخه من یه بدی ای که دارم اینه که دیگه مثل ماه اول نمی تونم رژیمم رو عینا رعایت کنم! مثلا اگه گفته 6 قاشق من یکی دو قاشق اضافه تر می خورم! اما این کانادائیه خوبیش اینه که گفته اگه کوچکترین چیزی اضافه خورده بشه نتیجه نمی ده. همین که گفته حتی اگه واسه ترسوندن گفته باشه خوبه!!!
پس ملی جون من باز اومددددددم. فقط امیدوارم این دفعه مشکلی پیش نیاد.
مرسی سمانه و حوری .. راستی مطالبتون هم جالب بود. ممنون

من دیروز هم خودمو وزن نکردم.. مقاومت آخه در چه حد!!!
امروز از نظر کانادایی!! روز آخره و از فردا میشه سه روز نگهدارنده!

لاغر بودین بسیار سمانه و لیلی.. آخه شما قدتون به نظرم از من بلندتره. 54 دیگه باربی بودین!!
سمانه توروخدا صبر کن یه هفته دیگه هم.. هدفتو بزار واسه تولد ساینا که یه کم فرجه داده باشی به خودت..
2810