2777
2789
واااای مرضیه من شرمنده ! سو ساری! اصلا ندیده بودم پنیرو.. ولی خدایی خیلی زیاده اینهمه پنیر! اونوقت چه پنیری باشه من که همین پنیرای سفیدو اندازه 100 گرم میخورم .. مطمئنم بیشتر نمیتونم بخورم..
راستی تیکرت مبارک اسکینی!!!

************* من اصلا خودمو وزن نکردم ولی امروز مانتو قبل بارداریمو که اندازه م نبود پوشیدم.****************
سمانه جون من مولتی دیلی خریدم تقریبا اگه یادم نره یه روز درمیون میخورم. و کلسیم که همیشه میخوردم..
زود بیا بگو روز اول با قهوه چطور بود؟
من امروز یه کم گشنمه.. روز 4 هستم تازه یه کف دست نون هم با قهوه م خوردم..

شقی خوش اومدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ... این رِژیم کانادایی یه جای کارش می لنگه انگار ... آخه یه جوریه من ندیدم توی هیچ رژیمی بگن این قهوه و چایی بخور !! آخه وقتی رژیم می گیری بهتره که از اینا کمتر بخوری که مواد معدنی توی خوردنی ها از بین نره ... حالا انشالله که جواب بده به همگی.
سمانه جان ... تو حساب کن ببین چند کیلوکالری می خوری ... بیشتر از 1500 نشه یه وقت آخه لبنیات و خرما و روغن و همه چی کالری داره بالاخره ... نباید انقدر بخوری که سیر بشی !
من الان 60.5 شدم خیلی راضیم

http://www.womenshealthmag.com/
مبارک باشه خانومای کاناداییییییییییییییییییییییی

خوشحالم که همگی دارین به وزن دلخواهتون می رسید. منم دارم سعی خودمو میکنم

راستی این سئوال برای منم هست که واقعا وقتی که توی رژیم هستیم چه نوع قرص ویتامین استفاده کنیم؟؟ لطفا خانومایی که تحت نظر پزشک وزن کم می کنن بپرسن به ما هم بگن
مامان ساینا جون پرسیده بودی تو پری وزن اضافه میکنید آیا. من که از یکی دو روز قبلش وزنم میره بالا. اوایل ناامید میشدم. نمیدونستم که. تو مدت پریود هم وزنم یک ال دو کیلو بالاتر میره. بعد کیفش به بعدشه. یهو میبینی دو کیلو کم شدی وااااای یک حالی میده.
مرضیه منم با اینکه رژیمم کانادایی نبود وقتی شروع کردم همش گلاب به روتون دستشویی بودم ههه. خیلی آب میخوردم اوایل. الان کمتر
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
لیلی جان من شنیدم قهوه ی صبح به خاطر کافئینش سوخت و ساز رو بالا می بره. در مورد کالریها من کالری همه چیز رو بلد نیستم عزیزم. حوصله ندارم!!! بابا ایوووول خوش تیپ!

ملی جوووووووووون تبریک. راستی من از روز اول وزن می کنم ببینم هر روز چقدر کم میشه.

روز اول که الان باشه: 61 و 800

قهوه هم خوردم! اونقدرها بدم نیومد هرچند به اجباره که می خورم!

سلام دوستان خوبم
من در عرض سه هفته با رژیمی که کارشناس تغذیه بهم داده بودن 2.5کیلو کم کردم 75 کیلو بودم شدم 72.5کیلو البته هنوز راه درازی در پیش دارم . ولی کمی امیدوار شدم بعد از زایمانم آنقدر وزنم زیاد شده بود که اصلا فکر هم نمی کردم بتونم وزن کم کنم موفق باشید .
راستی ... رژیم کانادایی هم کربوهیدرات نداره به جز اون نون تست ... برنج نون ماکارونی سیب زمینی جو اینا کربوهیدرات محسوب می شن (قند یادم رفت ). بیشتر پروتئینه مثل گوشت و تخم مرغ و حبوبات ... منتهی خیلی خیلی تنوعش کمه . میان وعده هم نداره ... فکر کنم بدون میان وعده یه خورده عجیبه ... خوبیش اینه که میزان دقیق همه چی روداد ه ... اما سمانه جان به هر حال در مورد کالری هم بعد از مدتی خودت حفظ می شی و الان که این رژیما تموم شد باید کالری غذاها رو بدونی مخصوصا چیزای کلیدی مثل برنج و نون و لبنیات و گوشت و ...
در ضمن بهتره که بعد این 10 روزه اون کانادایی رو شروع نکنی چون کربوهیدرات واسه بدن لازمه
من همیشه سبزیجات پخته مثل هویج و کلم و کدو رو با حبوبات پخته شده دارم با همین کرفس خام قاطی می کنم و یه سالادی از توش درمیاد با آبلیمو که البته می شه یه خورده سس زد که ضعف نکنی ! اینا ویتامین دارن اگه میوه هم بخوری فکر نکنم دچار کمبود ویتامین بشی. عدسی و تخم مرغ پخته هم خیلی خاصیت دارن که جزو رژیم من هم بود. اگه واسه اهل و عیال خورشت می پزی هم خود خورشت خیلی خوبه بدون برنج. خلاصه دیگه .موفق باشین

http://www.womenshealthmag.com/
خوب امروز روز دوممه خدا رو شکر غیر از صبح که ضعف داشتم که با اولین میک ارشان رفتم اون دنیا و ارشانم بی خیال نمی شد هی می می می خواست ،اونم به خاطر کم خوردن شامم بود حالم خوبه

حالا برای از بین بردن ضعف صبحم که داشتم گول می خوردم خرما بخورم چیکار کردم

من به جای 10 برگ کالباس عدسی درست کردم که یک استکان عدسی کلی عدسی شد

من ساعت 11 یک کم عدسی خوردم که ضعفم خوب بشه
باز ساعت 12 خوردم

که ساعت 1 رفتم بیرون تا 3.5
ساعت 4 هم بقیه عدسیمو خوردم

دیگه هیچ گونه ضعفی ندارم

الان احساس می کنم 10 کیلو کم شدم شاید دیگه از فردا رژیم نگیرم ههههههههههه شوخی کردم من تا 13 روز دیگه حتما حتما رژیمم

راستی باشگاهم اسم نوشتم از 3 شنبه میرم هوووووووووووراااااااا

پیش به سوی دوباره مانکن شدن من قبل بارداری 50 بودم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
زهرا امید داشته باش ما می تونیم

به نظر من سه روز اولش سخته بعدش خوبه

من الان یه کاسه پر ماست ظهرمو که یادم رفت بخورم خوردم

من که معده درد نمی گیرم مطمئنم چون یه جورایی برنامه ی غذایی ام از قبل مرتب تر شده قبل از رژیم یا هیچی نمی خوردم یا چرت و پرت می خوردم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2810