2777
2789
نیگا نیگا من ول وله ی رژیم کانادایی و راه انداختم شماها دارین می گیرین لاغر شین ولی من
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیشب فکر کردم شاید صبح از خواب پانشدم، دیگه رفتم 10 تا شکلات شونیز خوردم تا ناکام از دنیا نرم

خلاصه که من شبا خیلی غیرقابل کنترل میشم و میرم سر یخچال اما روزا خوبم و آروم
رژیم کانادایی
این برنامه انقلابی(رژیم 15 روزه) با سرعت و آسان باعث کم شدن و سوزاندن چربی در بدن می شود،بهترین مشخصه این رژیم این است که بدن راوادار به سوزاندن سریع چربیها می کند و مانع بازگشت وزن از دست رفته میشود از همهمهمتر این رژیم روی مرکز اشتها در مغز اثر میگذارد و اشتها کم میشود .

نکته مهم: ممکن است میزان از دست رفتن اب بدن در روزهای اول زیادباشد و حالت سستیبه شما دست دهد که برای از بین بردن این حالت حتما در طول روز 8 لیوان آب بنوشید

این رژیم 15 روز است و به همین دلیل آسان است و در صورت اجرای دقیق بسیار موثر استبه دلیل اینکه رژیم خاصی دارد و شما از رژیم خسته نمی شوید . این رژیم سوخت وسازبدن را تغییر میدهد و به همین دلیل پس از پایان مدت آن میشود بصورت معمول غذاخورد،بدون آنکه اضافه وزن بیاورید.

لازم به ذکر است که این رژیم را به همان صورت و بدون کوچکترین تغییری انجام دهید وبخاطر داشته باشید چنانچه بین وعده های غذا حتی آب نبات و یا شکلات خورده شود رژیمباید قطع گردد و پس از دو ماه دوباره از نو شروع کنید.

مدت آن فقط 15 روز است نه کمتر و نه بیشتر که 12 روز آن رژیم اصلی است و به مدت 3روز رژیم نگهدارنده بسیار آسان گرفته میشود ،با گرفتن این 12 روز و رژیم قهوه یا چای نباید عوض شودو قند و خرما در همان موعد اعلام شده میلشود،چنانچه این رژیم را بطور دقیق انجام دهید پس از پایان آن بین 8 الی 10 کیلو ازوزن شما کاسته می شود و 10 الی 15 سانتیمتر از سایز شما کم میشودشاید باور نکنید ،ولی بعد از پایان رژیم باور خواهید کرد که رژیم ما معجزه است.

اگر رژیم را بطور دقیق بگیرید ،یعنی چیزی اضافه بر مواد رژیم میل نکنید و به قولمعروف ناخنک به غذا ها نزنید حتما وزن و سایز کم می کنید.(هر یک از مواد رژیم بهمنظور خاصی تهیه شده) در صورتیکه وزن شما بیش از 70 کیلو گرم است میتوانید 12 روزرژیم را گرفته سپس 3 روز رژیم نگهدانده را بگیرید و بعد دوباره 12 روز رژیم بگیریدتا به وزن و سایز دلخواه خود برسید اگر در طول روز گرسنه شدید بین غذاآب یا چایکمرنگ بدون قند بنوشید.

این رژیم برای افرادی طراحی شده که از سلامتی جسمی خوبی برخوردار هستند و بیماریخاصی مانند
بعد از 15 روز میتوانید بصورت معمول غذا بخورید حتی شیرینی جات ولی پرخوری نکنید.در صورتیکه بعد از 6 الی 10 ماه تا اندازه سه کیلو اضافه وزن پیدا کردید فقط کافیاست همین سه روز رژیم نگهدارنده را بگیرید

ورزش

روزی 6 نوبت و هر نوبت 11 مرتبه نفس عمیق ، این ورزش معادل 3 کیلومتر دویدن چربی را در بدن شما می سوزاند.

پاها را به اندازه عرض شانه باز کنید شکم و با سن را به داخل بکشیدوبوسیله بینی ریه ها را از هوا پر کنید و به آرامی دستها را بالا ببرید و از 1 تا 10 بشماریدوبعد از راه دهان هوای داخل ریه را خارج کنید و به آرامی دستها را پایین آورید و دوباره از نو شروع کنید تا 11 مرتبه.

روز اول

صبحانه : یک فنجان قهوه + یک حبه قند

ناهار : 2 عدد تخم مرغ سفت آب پز + اسفناج پخته + 1 عدد گوجه فرنگی

شام : 300 گرم گوشت پخته یا کبابی + کاهو + آب لیمو ترش

روز دوم

ناهار : 10 ورق کالباس مرغ + یک لیوان ماست کم چرب

شام : 300 گرم گوشت کبابی یا پخته +کاهو + آب لیمو ترش

روز سوم

صبحانه : یک فنجان چای + 2 عدد خرما

ناهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو بدون آبلیمو

شام : سالاد کرفس +کلم + گوجه فرنگی + سس آبلیمو

روز چهارم

صبحانه : یک فنجان قهوه +یک حبه قند + یک ورق نان تست

ناهار : یک لیتر آبمیوه ترجیحا آب سیب یا هویج + یک لیوان ماست کم چرب

شام : 2 عدد تخم مرغ آب پز + هویج پخته رنده شده + 200 گرم پنیر رژیمی یا کم نمک

روز پنجم

صبحانه : یک فنجان قهوه + یک حبه قند + یک ورق نان تست

ناهار : یک عدد ماهی پخته یا کبابی کامل + یک قاشق چایخوری کره + آبلیمو

شام : نصف سینه مرغ + کاهو + آبلیمو + روغن زیتون

روز ششم

صبحانه : یک فنجان چای + 2 عدد خرما

ناهار : 10 ورق کالباس مرغ + یک فنجان ماست کم چرب

شام : نصف سینه مرغ + کاهو + آبلیمو + روغن زیتون

روز هفتم

ناهار : 2 عدد تخم مرغ سفت آب پز + یک ورق کالباس + کاهو

شام : سالاد کلم + گوجه فرنگی + سس آبلیمو + یک عدد میوه

روز هشتم

ناهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + آبلیمو

شام : 300 گرم گوشت کبابی یا پخته +کاهو + آبلیمو + یک عدد میوه

روز نهم

صبحانه : یک لیوان شیر

ناهار : نصف سینه مرغ پخته یا کبابی + کاهو + آبلیمو

شام : سالاد کاهو + خیار + گوجه فرنگی + سس آبلیمو + یک عدد میوه

روز دهم

ناهار : یک لیتر آبمیوه ترجیحا آب سیب یا هویج + یک لیوان ماست کم چرب

شام : یک عدد تخم مرغ آب پز + یک هویج پخته شده + 200 گرم پنیر رژیمی یا کم نمک

روز یازدهم

ناهار : یک عدد ماهی پخته یا کبابی کامل + یک قاشق چایخوری کره + آبلیمو

شام : نصف سینه مرغ + کاهو و کرفس

روز دوازدهم

صبحانه : یک لیوان چای + 2 عدد خرما

ناهار : 2 عدد تخم مرغ سفت آب پز + یک هویج پخته شده

شام : نصف سینه مرغ + کاهو و کرفس

*رژیم نگهدارنده
روز سیزدهم

ناهار : گوشت یا مرغ پخته یا کبابی + گوجه فرنگی و سس آبلیمو + سالاد کاهو

شام : سوپ آب مرغ یا آب گوشت + 2 عدد نان تست + 2 عدد میوه

روز چهاردهم

صبحانه : یک لیوان چای + یک ورق نان تست با عسل

ناهار : 5 ورق کالباس مرغ + گوجه فرنگی + 1 عدد خیارشور + 2 ورق نان تست

شام : نصف سینه مرغ + سالاد کاهو + خیار + گوجه فرنگی + یک عدد میوه

روز پانزدهم

ناهار : گوشت یا مرغ کبابی یا پخته شده + سالاد خیار و گوجه فرنگی

شام : سوپ آب مرغ یا گوشت + 2 ورق نان تست + 2 عدد میوه

در صورت در دسترس نبودن و یا دوست نداشتن گوشت قرمز ،گوشت سفید و تخم مرغ موجود در این رژیم میتوانید مواد غذایی زیر را در وعده و جای گوشت سفید ،قرمز و تخم مرغ جایگزین کنید

1-بورانی کدو: 3 عدد کدوی متوسط را حلقه حلقه کنید و با یک عدد گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق غذا خوری روغن مایع پخته وبا یک لیوان ماست بدون جربی میل کنید .

2-بورانی اسفناج:نیم کیلو اسفناج را با کمی نمک پخته و با یک لیوان ماست بدون چربی میل کنید.

3-عدسی: یک فنجان عدس پخته را با آب لیمو میل کنید.

4- سالاد کرفس: دو لیوان کرفس ریز شده را به همراه نمک و یک عدد گوجه فرنگی به همراه سس آب لیمو میل کنیدو(این سالاد در لاغری بسیار موثر است)

5- سس آبلیمو:دو قاشق ماست و یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب لیمو، نمک و فلفل به اندازه کافی.

6-سوپ مرغ یک لیوان: نصف فنجان سیب زمینی خرد شده ،یک فنجان هویج خرد شده و نصف فنجان نخود فرنگی کمی نمک و آب لیمو.

***************توجــــــــــــــــــــــــــــــــــه *****************

جــای *چـایی *و* قــهوه *نباید عوض بــشههه .
برای ماهی باید 300 گرم باشه و از *تن ماهی *استفاده نـشود.
به جای نان تست میدونین از کف دست نون لواش استفاده کنین .
به جای قهـوه از نسـکافه استفاده نشود.
مقدار کاهو و اسفناج به دلخواه میباشد . {ولی من به اندازه یه لیوان میریزم برای کاهو حداقل 5 برگ بزرگ}
ملی جون مرسی.

رژیمش به نظر سخت نمیاد. بخور بخوره! فقط اینش سخته که باید عینا انجام شه.

رژیم فعلی من رژیم 10 روزه ی دکتر اوزه.

راستی بچه ها هروقت خیلی گرسنه شدید می تونید ماست و خرما بخورید. من روزی روی هم رفته ده دوازده تا خرما می خورم. با یه کم ماست. ( هر بار سه چهار تا خرما با چند قاشق ماست) شایدم زیاده روی می کنم . کالری خرما رو نمی دونم اما به هرحال بهتر از غذاست. سیر هم می کنه. ماست کم چرب می خورم.
یه سوال. شما هم شنیدید که موقع پریودی بهتره وزن نکنیم؟ ( به این خاطر که وزن یه کم بالا میره) ؟؟؟
بچه ها من روز دوم از 15 روزم ..
منم قد و وزن میدم..
قد 165
وزن 68
..
نه سمانه جون به نظرم به غیر از صبحانه وعده های دیگه ش زیادم هست.. من که دیروز اضافه هم اوردم. فقط هیچ میوه نداره :(
سمانه خرما رو من در حالت نرمال بدون رژیم روزی دو تا بیشتر نمیخورم. گردو رو هم همینطور میگن بیشتراز دو تا بدن نیاز نداره. البته من اون رژیم تو رو نمیدونم اطلاعاتم محدوده.

زهرا بیا تشویقم کن دیگه!
واااااااااااااااااااااااااااااای آفرین ملی روز دومی من به تو افتخار میکنم دوستممممممممممممم

منم دلم میخواد بگیرم این رضا نمیزاره امروز �یش مامانمینا گفتم اونها هم دعوا کردن که نه همون عادی رپیم بگیر ولی از شنبه که نمیبینن میگیرم هههههههههههههه

هفته بعد رو می�یسچونم اینجا نمیام منظورم خونه مامانمه .

بچه ها رژیم کانادایی خیلی به نظر من سخته، یعنی حوصله آدم رو سر میبره، خیلی آدمو محدود می کنه، صبحانه مگه نمیگن مهمترین وعده ست و بدن رو راه میندازه برای سوخت و ساز؟ ولی این همش یه فنجون قهوه؟
من که نتونستم بهش عمل کنم
ملی جون نظر منم این بود که سخت نیست! بخور بخور داره. رژیم الان من محدوووووودتره. منم از شنبه تا حالا که 5 شنبه ست نه نون خوردم و نه برنج! فقط یه کف دست نون دیروز خوردم و بعد هم پشیمون شدم. کلا تو این چند روز فقط 800 گرم کم کردم! انتظار داشتم بیشتر کم کنم اما شاید یک دلیلش این باشه که اینا چربیهای پارسالند و هرچی قدیمی تر بشن دیرتر می سوزن.. به هرحال حتی شده خودکشی هم کنم بااااااااااید 4 یا 5 کیلوی دیگه کم کنم.
لیلی جان رژیم دکتر اوز مثل رژیمهای دیگه وعده های غذائی خاص و مقدار خاصی نداره؟ آخه من با اینکه چیز خاصی نمی خورم و کم می خورم تا الان فقط 800 گرم کم کردم!! نمی خوام ده روزه متوقفش کنم. حتی شده هیچی نمی خورم تا چند کیلوی دیگه کم کنم... اخصابم خوردههههههههه
لیلی جان لطفا بهم بگو وقتی این رژیم رو گرفتی دقیقا چه چیزائی می خوردی؟ باید از شنبه از اول شروع کنم ... حتما درست نگرفتم که خوب کم نکردم.. یادمه گفتی نباید کربوهیدرات مصرف کرد اما آخه همه چیز کربوهیدرات داره.. چی بخورررررررررم ؟ لیلییییییییی جان بیا کمکم کن.
سمانه جون ببخش اگه تو تایپیکتون دخالت کردم ولی منم دارم رژیم میگیرم مثله رژیمه توهس اما د بهم گفته همه چی بخور جز نون و برنج...گوشت مرغ ماهی تخم مرغ ابپز...میوه نشاسته نوشابه لواشک شیرینی اصلا..فقز حبوبات و گوشت و سبزیجات...کوکو بدون سیب زمینی سوپ فقط با مرغ و سبزیجات
یه جا دیدم نوشتی کتلت خوردی جای دیگه گفتی میوه و ماست و خرما...عزیزم اینا رو نباید بخوری سیب زمینی اصلا خرما اصلا...فقز ماست دوغ شیر....به من که اینطور گفتن...منم یمدت رژیم بودم دیگه هرکاری میکردم وزنم کم نمیشد بدنم به رژیم عادت کرده یود دکترم عوض کردم حالا این رژیمو تازه شروع کردم خیلی سخته ولی ارزش داره
2810